drobika írta:
Hülyén hangzik de teljes csapattal a Bernabeuban lesz több esély

Ez pont hogy logikusan hangzik szerintem. Nem igazán szoktak a srácok megilletődni idegenben sem .
Nagy gáz, hogy Dembélé és Messi egyszerre dőlt ki, ennek biztosan inni fogjuk a levét, csak akkor hiszem, hogy Messi beáll, ha nagyon rosszul áll a zászló. Bár az is benne lehet a pakliban, hogy egyáltalán nem kockáztat lévén lesz visszavágó is.
Érdekes lesz, hogy ki fogja rúgni a gólokat, mert Lajos hiába fossa a gólokat, nagyon kell neki társ aki szórja labdával, nem arról híres, hogy magának teremt helyzetet. Fel van adva a lecke Valverdenek, hogy milyen kezdőt állít fel. Malcomban én a legkevésbé sem bízom. Az Inter elleni pár percet leszámítva nem volt igazán jó meccse, sőt a meccsei 2/3-ában nettó emberhátrány volt. Ha Ernő ragaszkodik majd ehhez a 4-3-3-hoz inkább nézném Boatenget, de inkább kétcsatáros játék lehetne kifizetődő. Ha nincs támadó fölösleges ezt a formációt eröltetni. Amit első évében csinált a jelenleg rendelkezésre álló játékosaival simán mehetne.
Kérdés lesz még Cou, hatalmas poén lenne, ha pont most szedné magát igazán össze és hozná le a szezon meccsét.
Én egy nagyon szoros meccset tippelek kevés góllal, 2:1 esetleg 1:1.
nagyatyesz írta: Én Vidalt nem raknám kezdőbe, mert benne azért simán benne van nagy meccseken egy egyből piros vagy két sárga, pláne a remek spanyol következetlen játékvezetés mellett.
Ezt a Vidal pirosat meg hagyjuk már, kevés nagyobb sztereotípiát hallottam. Abszolút nem gyűjt több sárgát mint az átlag. Az egész Juventusos, Bayernes és Barcás pályafutása alatt (kb. 8-9 év) volt 1(!) db piros lapja (az is kétsárgás), ha jól tudom.