drobika írta:
Vagy százan leírták, hogy Messi nem volt 100-as, de ez a tény ne zavarjon, A meccsen pedig igenis látszott, hogy sérült.Másrészről, ha igazad lenne és 100-as lett volna akkor EV nem játszatja ugye a Reál ellen, henm Malcomot játszatja. Elképesztő
Hát ez kész.

Nulla tájékozódás, nulla utánaolvasás, nulla háttérinfó szerzés, de azért osztod az észt. Nálad senki nem tudhat jobban semmit.

Én befejeztem a veled való vitatkozást, mert olyan mint egy sajtreszelővel rejszolni, vagy talán még kicsit rosszabb.
Azért arra kíváncsi lennék:
-ki az a száz ember, aki leírta, hogy nem 100%-os Messi, és ezek közül mennyi hitelesebb, mint a csapat másodedzője?
- esetleg olvastad-e Messihez közeli forrásokból, hogy egyértelműen leghátul szerepel nála prioritások terén a spanyol kupa, ebből kifolyólag nem Valverde döntése volt, hogy nem kezd, hanem nagy valószínűséggel sokkal inkább Messié
- miből látszott, hogy sérült Messi? Abból a két alkalomból, mikor szinte felöklelte letámadásnál Casemirot és úgy szerzett labdát, vagy hogy sprintben közlekedett minden kontránál? Komolyan érdekel a szakvéleményed, kérlek, oktass ki minket, kik tudatlanok és vakok ehhez a sporthoz.
- képes leszel majd valaha megkülönböztetni a tényt a véleménytől?
Többet nem szánok rád. Válaszolni se muszáj, sértődözni meg főleg nem, hogy hogyan merik semmibe venni a magasztos véleményedet. Nálad idegesítőbb figurát nem sokat láttam itt a fórumon, vetekszel Samperrel. Bocs az adminoktól, itt befejeztem a témát.