Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem tervezek csak kérdeztem, valaki meg hülyeséget válaszolt....a stílusodat meg én sem kedvelem....nem csipázom, ha fenyegetnek....van valamilyen szabály, amit megszegtem esetleg? Tervezz inkább nem hozzászólni, ha nem tudsz válaszolni az alap kérdésre....havergeridoss írta:Ezzel a stílussal ne tervezz itt hosszú ideig.Nem Ede72 írta:
sokat segítettél kösz...olvasni tudok én is, de ott sincs semmi infó....
Ezzel a stílussal ne tervezz itt hosszú ideig.Nem Ede72 írta:
sokat segítettél kösz...olvasni tudok én is, de ott sincs semmi infó....
sokat segítettél kösz...olvasni tudok én is, de ott sincs semmi infó....soadroli írta:https://www.eurobarca.hu/hirek/video/20 ... arca-film/" target="_blankNem Ede72 írta:A Barca filmhez tudtok esetleg magyar szöveget? Honnan lehetne letölteni...?köszi
"érdeklődj emailben/facebookon, a filmért és a magyar feliratért"
https://www.eurobarca.hu/hirek/video/20 ... arca-film/" target="_blankNem Ede72 írta:A Barca filmhez tudtok esetleg magyar szöveget? Honnan lehetne letölteni...?köszi

Mementóból is van valami 3 órás verziójuk.messideco írta:Bollywood remaket készít a Forrest Gumbpól... Megnézem csak azért is #yolo.
Jól teszik,legyen csak minél több "aztaaa" pillanat

Én láttam, rohadt jó, megérdemelte. 2014 után végre valaki szvsz.messideco írta:Ha valaki unná keresgélni a győzteseket:
Legjobb film: Zöld könyv
Legjobb férfi színész: Rami Malek (Bohém rapszódia)
Legjobb női színész: Olivia Colman (A kedvenc)
Legjobb férfi mellékszereplő: Mahershala Ali (Zöld könyv)
Legjobb női mellékszereplő: Regina King (If Beale Street Could Talk)
Legjobb rendező: Alfonso Cuarón (Roma)
Legjobb animációs film: Pókember: Irány a Pókverzum
Legjobb idegen nyelvű film: Roma
Ezek a fontosabb kategóriák győztesei. A Zöld könyvet látta még valaki? Hogy tetszett?
sweet summer child, szerinted az Apollo 13at hányszor láttam?MatyiG írta: Nézd meg akkor A számolás jogát és az Apolla 13-at.