Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na ebben egyetértünk. Ő most a legjobb. Németeknél is simán nyomatnám Neuer helyett.Messias2 írta:Lehet elfogult vagyok, de szerintem jelenleg a világ legjobb formában lévő kapusa.
Szerintem még messzebbre is mehetünk. Nekem Baia volt hatalmas kedvencem és közel hasonló kvalitású. De ő amúgy is csak 2 szezont volt itt, szóval egy 20 éves időintervallumot tekintve kimagaslik. (Bravo közelítette még meg, de csak az itteni szezonját tekintve) Habár nem ebből indulnék ki, mert Bonanot, Dutruelt, de még Hespet sem túl nehéz überelni.LG írta:Én az ezredforduló környéke óta szurkolok a csapatnak, nálam magasan ő a legjobb kapusunk, akit láttam játszani. Ha pedig nem lesz semmilyen komoly törés a karrierjébe, akkor még a csapat legendái közé is emelkedhet. Messiék után csapatkapitányként is szívesen látnám.
Nagyon jó videók vannak arról , ahogy Cavani gólja után viselkedett.geridoss írta:ALEXDP írta: Még annyi, valahogy nekem nagyon be akadt a Psg elleni meccsen a döntő gólunk előtt és után...
Pique vagy Busquets nyilatkozta, már nem emlékszem, hogy amikor a PSG gólt lőtt azon a meccsen, ter Stegen annyira kikelve magából ordított, hogy gyerünk, meg fogjuk fordítani, ne álljon le senki, hogy rendesen féltek tőle a társai![]()
![]()
Imádom, igazi német, totál elmebeteg és totál hidegvérű egyszerre.
ALEXDP írta: Még annyi, valahogy nekem nagyon be akadt a Psg elleni meccsen a döntő gólunk előtt és után...
Igen!LG írta:Én az ezredforduló környéke óta szurkolok a csapatnak, nálam magasan ő a legjobb kapusunk, akit láttam játszani. Ha pedig nem lesz semmilyen komoly törés a karrierjébe, akkor még a csapat legendái közé is emelkedhet. Messiék után csapatkapitányként is szívesen látnám.
https://www.google.com/amp/s/tribuna.co ... s/2633506/" target="_blankNero. írta:diagonal írta: És ezt honnan tudod?
https://www.instagram.com/p/BEghuctqhay ... yo55sqjgyq" target="_blank
Kétlem hogy egy Corsával kocsikázna a csajokkal
És ezt honnan tudod?diagonal írta:Nekem az is nagyon szimpi, hogy a srác metrózik lazán Barcelonában, gyalog mászkál ide-oda mint bárki más, meg egy szimpla belvárosi lakásban lakik, egyedüliként a csapatból. Semmi sztárallűr.
MessiNeymarSuarez írta: Jut eszembe...Ezerszer jobban megérdemelné a CSK karszalagot mint Busi és bandája.
MatsMessi írta:Nagyon nagy érdemek fűződnek az Ő nevéhez. Messi után és Alba mellett a legfontossabb tagja a csapatnak. Mióta idejött óriási kedvencem, remélem még sokáig marad itt és tudja tartani ezt a formát. Kétségkívül TOP 3-mas kapus a világon szerintem. Nincs balhéja, évek óta párkapcsolatban él, jól beszél katalánul és még csak 26 éves. Egy szóval profi a srác, mellette pedig nagyon szimpatikus.
Már az első évében is bőven top kapus volt csak akkor még voltak gyermeteg hibái ,de nálam legalábbis az elmúlt évtől kezdve top 3as kapus lett .Sinya22 írta:Legjobb kapus jelenleg,és még mindig fiatal,remélem nálunk marad a karrierje végéig.Nekem a kedvenc hozzászólásom az volt,amikor tavaly valaki benyögte hogy a top20 kapusban sincs benne. Szerintem már az első évében is bőven befért volna abba a 20-ba