Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mind a ketten ballábasok és jobbról húznak befelé ezért nem férnek el együtt a pályánMQuCsabi írta:Nekem csak egy kérdésem van: miért nem játszanak együtt a válogatottban?
Ja, és a Juve miért akar szabadulni az egyik legjobbjától?
Szerintem is ez a megoldás lenne a jó, itt egy Arturo Vidal kellene (tapasztalt, olcsó, bírja a padot) balhátvéd kiadásban cserének.Goikoechea írta:Ebben az esetben egyetértek a vezetőséggel. A héten hosszabítottak Albával min. 2 évig kezdő lesz. Nem kell a padra mögé egy fiatal, aki nem tud úgy fejlődni. Jöjjön egy öreg jó képességű játékos 1+1 évre a fiatalok meg szerezzenek tapasztalatot egy kissebb csapatban fix kezdőként. Pár év múlva kell csak Alba pótlását megoldani.
Igen, én is ilyen összegekre számítok.MatyiG írta:De Ligt, Jovic és balhátvéd alsó hangon 150 millió, és akkor kéne még egy csere kapus is.
Remélem igazak a Jovic-csal kapcsolatos pletykák, és tényleg környékezzük. Fiatal, és hétről-hétre egy top5-ös bajnokságban bizonyít.Feast4 írta:Nekem amúgy az a kérdés inkább hogy veszünk-e egy csatárt.Az a baj, hogy nincs eleresztve a foci 9-esekkel napjainkban.Jó iparos sok van de penge 2-3 talán.
messideco írta:Sokszor idézek a nemzeti sportoldalról, de ez:
A 22 éves Onanáért a hírek szerint mintegy 20 millió eurót kellene fizetniük a gránátvörös-kékeknek; érdekesség, hogy Cillessen 2016-ban éppen az Ajaxtól érkezett a Barcához, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
azért ez így teljes amatőrizmust mutat...
Több NSO cikket kéne idézned, mert a humor topic nem pörög.messideco írta:Sokszor idézek a nemzeti sportoldalról, de ez:
A 22 éves Onanáért a hírek szerint mintegy 20 millió eurót kellene fizetniük a gránátvörös-kékeknek; érdekesség, hogy Cillessen 2016-ban éppen az Ajaxtól érkezett a Barcához, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Mennyire lehetnek vakon?messideco írta:Sokszor idézek a nemzeti sportoldalról, de ez:
Mostanság amúgy is ráálltunk a "befektetésekre", nem lennék meglepve ha nem hagynánk ki.Cestus írta:10 milliós fizuval szerintem nem jön már ide Rabiot semmiképp, az még akkor volt, amikor nem volt még meg Frenkie. Most már a francia nincs annyira alkupozícióban, ha ide akar jönni, neki kell engednie a fizujából meg a játékpercekkel kapcsolatos elvárásaiból.
Pl ha úgy van akkor egy év múlva el lehet adni, és lehet rajta pénzt keresni. Ilyen játékost ritkán szerez meg egy csapat ingyen.Stalkyard írta:Ja, ingyen van, de ettől meg kb 10 milliós lesz a fizuja, úgy hogy nem lesz valószínűleg alapember. Full felesleges egy cserenek ennyit adni, mikor amugyis nagy gond van ezzel.