daffy írta:
Egyébként igenis Messit kell megvernie,lejátszania. És igen,ő minden "baj" forrása. Elég megnézni a 2 csapat statjait Leo előtt és Leo óta. Azt hiszem nincs kérdés...több szempontból sem.
Szerintem már R10 alatt megindult vmi, már ott volt két 3-0-ás kiütés, az egyik a Bernabeuban. Aztán mikor Ronie visszaesett, akkor a Klasszikusokon sem jöttek az eredmények. De biztos vagyok benne, hogy nincs a 2004-es nagy fordulat, akkor a későbbi sikerek sincsenek, legalábbis nem ilyen mértékben. A múlkori cikk ugye itt az Eurobarcán 3 nevet említett, én negyedik Ronaldinhot mindenképpen odaraknám. Rövid volt a fénykora, de annál jelentősebb, na abban az időben tanultunk meg újra nyerni, a 2004-es tavasz heroikus volt, 2005-ben 6 év után ünnepelhettünk bajnoki címet, 2006-ban pedig a klub történetében mindössze másodszor értünk fel a csúcsra. Guardiola munkássága is fontos volt, egy élő legendát kellett elküldenie és más korábbi sikerembereket, új sztárokat is kellett igazolnia, másoknak pedig megtalálnia a szerepkörét, de azért volt mire és mi volt miből építkeznie. Ne feledjük, hogy korábban anyagilag is rottyon voltunk, ha pedig nem sikerült volna ezen változtatni, akkor igazolni és a meglévő sztárokat megtartani is problémás lett volna. A Laporta éra elején még nagyon nemolyan fizuk voltak a klubnál, mint most.
Sokan csak 2008-ig tekintenek vissza, hogy onnan kezdpdött a sikerkorszak, de szerintem a fordulat éve
2004 volt.
Más: ma szurkolok az Ajax csodáért, remélem legalább megpróbálják. Mi azért szerintem megrogyasztottuk a Realt, szóval sebezhetők, még ha komoly is hátrány. Na meg korrekt bíráskodás sem ártana...