Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Rossz főpróba, jó előadás. Lényegtelen, ütni kell őket, és kész.Cestus írta:A Lyon tegnap idegenbeli 0-2-őt leadva ikszelt a Strasbourg ellen, valamint elvileg a Marcelo nevű középhátvédjüket le kellett cserélni sérülés miatt.
Tökéletes lenne Porto, a könnyebbek közé tartozik, de cserébe nagyon rég játszottunk velükSinya22 írta:Szerintem is kötelező továbbjutni,nincs mese,közhely,de mindenkit meg kell tudni verni ha bl-t akarunk nyerni,a Lyon meg azért még mindig 1 szinttel le van maradva. Bravúros volt a 0-0,kevesen tudnak 0-n tartani minket,bár sokszor már nem rajtuk múlt hogy a kaput se találtuk el
Az hogy ki jöjjön a következő körben,nem tudom,én a Tico-t nem akarom csak(már ha ők is továbbmennek),legszívesebben olyan ellen látnám szívesen a Barcá,akivel mostanság nem gyakran,vagy egyáltalán nem játszottunk(Pool vagy esetleg Mu,én már a Bayern elleni meccseket kicsit unom ).
Ha a csúfondáros bukta megint összejön a BL-ben, mehet az öreg felőlem is. A Real elleni kettős csapás szép munka, de itt a legfőbb cél most Messi utolsó éveinek a kimaxolása, ami nálam leginkább a jó BL-szereplésben nyilvánul meg.LG írta:Így van. A PSG-nél jól kezdődött az éptkezés, aztán a BL-ben a 2010-es évek eleje óta nem bírnak előrelépni, pedig 100 milliókat költöttek a csapatukra. Ez így ciki. De nekünk is kezd már az lenni, hogy 3 éve még egy elődöntőt sem tudunk felmutatni, úgy, hogy a világ legjobb játékosa nálunk van, + szintén 100 milliók lettek a keretre költve. Szóval nagyon kellene már bizonyítani. A Lyon ellen abszolút kötelező továbbjutni, ha bukunk, állítanám is fel Valverdét, nem érdekelne hogy állunk a bajnokságban és a kupában.
Így van. A PSG-nél jól kezdődött az éptkezés, aztán a BL-ben a 2010-es évek eleje óta nem bírnak előrelépni, pedig 100 milliókat költöttek a csapatukra. Ez így ciki. De nekünk is kezd már az lenni, hogy 3 éve még egy elődöntőt sem tudunk felmutatni, úgy, hogy a világ legjobb játékosa nálunk van, + szintén 100 milliók lettek a keretre költve. Szóval nagyon kellene már bizonyítani. A Lyon ellen abszolút kötelező továbbjutni, ha bukunk, állítanám is fel Valverdét, nem érdekelne hogy állunk a bajnokságban és a kupában.Cestus írta:Attól még lehet egy jót röhögni szerintem, ha meg beégünk mi is, majd mások kiröhögnek minket is. Nincs ezzel gond.
Mondjuk én most a PSG-n röhögtem inkább (a Real mégiscsak hármat nyert zsinórban), őket folyton kikiáltják a BL nagy esélyesének ősszel, aztán évek óta a legelső kieséses körben távoznak. Sokkal jobban mi sem teljesítünk persze, szó se róla.
Khm Cheryshev?recrea írta:Olyan sosincs egy oda-visszavágós párharcban, h kizárólag az egyik meccs eredménye miatt esünk kiMessiNeymarSuarez írta:Az viszont a javunkra szól, hogy nagyon rég volt már olyan, hogy kizárólag a Camp Nou-beli eredmény miatt estünk ki. Utoljára ilyen 2003-ban volt a Juventus ellen, ahol 1-1-es idegenbeli odavágó után a Camp Nou-ban 1-2 lett a Juventus javára a hosszabbításban.
Tavaly is az otthoni eredmény miatt estünk ki, mert nem néggyel nyertünk
Olyan sosincs egy oda-visszavágós párharcban, h kizárólag az egyik meccs eredménye miatt esünk kiMessiNeymarSuarez írta:Az viszont a javunkra szól, hogy nagyon rég volt már olyan, hogy kizárólag a Camp Nou-beli eredmény miatt estünk ki. Utoljára ilyen 2003-ban volt a Juventus ellen, ahol 1-1-es idegenbeli odavágó után a Camp Nou-ban 1-2 lett a Juventus javára a hosszabbításban.
Talán jobb is így, a Roma ellen mi is megtapasztalhattuk, hogy nem akkora előny az. Azért legalább egy idegenbeli góllal nyugodtabb lennék.MessiNeymarSuarez írta: 3. Nem nyertünk az odavágón, nem úgy mint a Real és a PSG
Négyszer zsinórban azért csak nem fog megtörténni.MessiNeymarSuarez írta:4. A srácok láthatták hogy mit műveltek a lenézett csapatok kedden és szerdán, így remélhetőleg fel sem merül Messiékben hogy egy kicsit is lenézzék a Lyont, és túlságosan nyeregben érezzék magukat.
Ennek ellenére kemény küzdelem lesz, remélhetőleg Barca továbbjutással.
Porto?MatyiG írta:Az eddigi négy továbbjutó közül az Ajax lenne a legideálisabb szerintem. Ha kiejtjük a Lyont.
Még csak március, de jó esélyeink vannak a triplázásra. Kemény lenne 10 éven belül háromszor.
Ez meglepett engem is de ahogy utánanéztem ezt találtam.MessiNeymarSuarez írta:
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... d=2000983/" target="_blank
??????"The quarter-final, semi-final and final draws all take place on Friday 15 March."
Jól olvasom, hogy idén már március 15-én kisorsolják az ELŐDÖNTŐ párosítását is? Létezik ez?
Ha igen, gondolom úgy sorsolják ki, mint a döntőben a hazai csapatot, hogy melyik párosítás nyertese lesz "otthon" a döntőben.
Akkor a következő körtől ágak lennének? Érdekes de valamilyen szinten ésszerű lenne pláne úgy hogy Április 17 visszavágó 30 pedig már az elődöntő első meccse, egyszerűbb leszervezni így mindenkinek bár meglepő húzás.When is the Champions League semi-final draw?
We will also know the potential make-up of the semi-finals on March 15, with UEFA confirming that the draw for the last four will also occur on that day.
As such, clubs, players and fans alike will be able to go through the permutations to see who they might end up facing should they reach the final.
Akkor az lesz, hogy örülünk mert továbbjutottunk a Lyon ellenmess2009 írta:nekem már az Ajax mámor után rögtön beugrott, hogy mi lesz ha ezekkel sorsolnak össze bennünket?!
??????"The quarter-final, semi-final and final draws all take place on Friday 15 March."
De Jong vág 2 öngólt.mess2009 írta:nekem már az Ajax mámor után rögtön beugrott, hogy mi lesz ha ezekkel sorsolnak össze bennünket?!
Így van. Én azért nem örömködtem még teli szájjal a PSG és a Real kiesésének, mert még mi sem jutottunk tovább. 4 éve Benny Hill showt nyomunk a BL-ben. Azért bizakodó vagyok.recrea írta:Kissé ellentmondásos, ahogy lenéztek néhány csapatot annak fényében, h tavaly a világ égését műveltük le, és 4 éve közünk sincs a BL-hez.
Ennek tükrében a Barcát is lenézem a Lyon ellenrecrea írta:Szeretnék én ennek az amatőr bandának az egyik amatőr focistája vagy edzője lennizola8787 írta:Ha továbbjutunk a Lyon ellen (amire nem vennék mérget), ez a MU jó kis ellenfél lenne. Mint egy amatőr banda kb egy világklasszis kapussal.
Kissé ellentmondásos, ahogy lenéztek néhány csapatot annak fényében, h tavaly a világ égését műveltük le, és 4 éve közünk sincs a BL-hez.