MatyiG írta:Maxi Gómez kivásárlásija a felére, 25 millióra csökken, ha kiesik a Celta a másodosztályba. Jelenleg 18.-ak.

Én -ha az ellenünk játszott meccseit is beleszámítom- négyszer láttam + néztem egy videot róla, így reális véleményt nem igazán tudok róla mondani, de ezek alapján nem ájultam el tőle. Elég statikus, Alcacér például egyértelműen jobb nála, bár még elég fiatal, fejlődhet. Viszont nem valószínű hogy kezdőnek hoznánk a padon pedig ez nem fog menni neki.
Én Jovictól is "félek" kicsit. Elég nagy a hype körülötte és biztosan rengeteg pénzbe kerülne. Persze biztos nem véletlenül vannak kérői, de ez köszönhető annak is, hogy normális támadókból nagyon szűk a piac. Szép az a 15 bajnoki gól, de ebből 5 egy meccsen született és pl. Paco fele annyi idő alatt tett el 14et. Az EL már jobban néz ki, de hatalmas zsákbamacska lenne. Suarez mögött amúgy sem tudni mennyi időt kapna.
Sajnos jelenleg alig van olyan csatár, aki megfelelően átvehetné Lajos helyét. Aki mefg is üti a szintet, az pedig vagy elérhetetlen vagy 150-ről indul. Főleg, hogy biztosan licitháborúba kell menni, a Juve, Real is nagyon keres ilyen játékos.
Valakit viszont mindenképp hozni kell Boateng úgy tűnik zsákutca, egy szem Suarezzel még úgyis veszélyes volna nekimenni a szezonnak, ha három évvel fiatalabb lenne.