LG írta:Én túlzásnak érzem a válsághangulatot a Realnál. A BL tripla után elment a sikeredzőjük és a legjobb játékosuk. Ők nem tartottak nagy bevásárlást, hanem lehetőséget adtak Benzemának és Balenek a vezérszerepre, illetve a fiataljainknak a robbantásra. Szerintem a sikerek után ez így vállalható volt, ebben pedig erősen benne volt egy olyan forgatókönyv, mint amilyen meg is valósult, sőt, inkább ez volt a realitás, mint hogy komoly esélyük legyen a Bajnokságra vagy a BL-re.
Plusz Lope sem tűnt rossz húzásnak, én kifejezetten jó edzőnek tartom, lehet a karma visszaütött amiatt, ahogy intézték a kinevezését

jött egy negatív spirál, onnantól meg válságdöntések, alapvetően ezt sem intézték rosszul (Solari tökös és jó irányba lökte őket, nekem szimpatikus ürge és ennyiből is látszott, h nem hülye a focihoz, mondjuk játékos korában sem volt az), lehet, h olyan nüanszon múlt a dolog, h nem ők rúgták az első gólt másfél hete szerdán. Nem mondom, h akkor minden rózsaszín, de vélhetően másképp alakul az elmúlt másfél hetük.
Annyiban nehezebb most a dolguk, h nagyon szűk az elérhető minőségi játékos és edző is, akinek csapatot kell építenie, mert nincs elöl meccset eldöntő klasszisuk. Egy ilyen játékos pedig 150-200 millió (Hazard, Kane, Pogba, Icardi, De Bryne, Lewa, Griezman), Neymar, Mbappe még több, és akkor még csak a vételárról beszélünk, más tényezőről nem. Egy brazil tehetséges fiatal 50 M-nál kezdődik, csikó és lutri, argentin tehetség konkrétan nincs. Mégsem tartok tőle, h nem tudnak majd igazolni, Madridban focizni még mindig a foci krémje, pénz csak van a fiók alján, duzzogva még én is igent mondanék rá
Most nézem csak, h Vinicius is off 2 hónapra, ebben sem volt szerencséjük idén.