Felix gyerek tényleg piszok tehetségesnek tűnt első ránézésre - néztem Jovic miatt a Frankfurt ellenijüket -, de még annyira se csatár mint Griezmann, az alapján az egy meccs alapján. Volt már róla szó korábban amúgy, de szerintem annyira valós a mostani pletyka is, mint anno az előző volt. Nem hiszem, hogy egy hamis9-es és 10-es keverékét szánnánk Luis utódnak, 120 millió meg nem kevés egy "piaci lehetőségért", hogy finoman fogalmazzak.
Jovic-RM dolog meg nem lenne hülyeség szerintem, Frankfurt helyzetei 90%-a állítom beadásból jön, Jovic meg nagyon érzi ezt. Én mondjuk a Barcát választanám inkább a helyében, ahol az Alba, OD, SR(, Semedo) beadásokon kívül még egy Messi is tömi labdákkal a támadókat.

Plusz a RM szerintem Icardira megy majd rá - lehet még olcsóbb is lesz -, de ez nyilván csak megérzés.
A maradós híreket meg én is néztem, logika is lenne benne, nem is kevés. De az egész forrása egy interjú az apjával, amik nem sűrűn a legmegbízhatóbb információkat tartalmazzák, mondjuk úgy..