2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jómagam sem.aynas írta:nem értettem miért 352ben álltunk fel. olyan nehéz lett volna egy bal hétvédet találni a b csapatból? ha dembele és malcolm a helyén van támadásban sokkal veszélyesebbek vagyunk. ernő ma is gáz volt. aki boatenget a barcához hozta, ő is nagyon ért a focihoz.
azért egy kieső csapatot igenis kötelező lett volna verni még b csapattal is.
Szerintem a három újonc kifejezetten jól mozgott, talán ők hárman voltak a legjobbak a csapatból, bíztató volt Todibo, Wagué és Puig is.Samper írta:A három újonc semmivel se volt gyengébb, mint a többiek - ez pozitívum. A gólképtelenség meg sajnos nem újdonság. Dembelé esetleg többet produkált volna, ha nem kezdő, hanem csere.
Szerintem Dembélé nem volt rossz, egyhónapos kihagyás után bőven vállalható volt, amit nyújtott, nem értem az itt duplanullázókat.LG írta:Nem láttam a meccset, az eredmény miatt nem vagyok csalódott, de azt szomorúan olvasom, hogy Dembelé, Malcom és Alena gyengék voltak, tőlük azért többet vártam volna, mondjuk minimum egy gólt.
Milyen telefon lehet ez hogy random "L" betűket csempész a nevekbe..vinszentvega írta:Elnézést Grécsi Úr! Telefonról írtam. Mea Culpa!
Elnézést Grécsi Úr! Telefonról írtam. Mea Culpa!davi10 írta:Amellett, hogy a mai teljesítménye szerintem is értékelhetetlen, én nem írnám le a gyereket, az utóbbi időben egész jól mozgott már.vinszentvega írta:Elképesztő, amit Malcolm lehozott ma(tapasztalt játékosként) az egy kapuralövésén kívűl, értékehezetlen. A helyezkedése, a passzjátéka=0x0
Azt viszont tényleg nem hiszem el, hogy lassan 1 éve itt van a srác, és sokan még mindig nem tudják leírni a nevét.
Még a Tobido-kra meg a De Light-ekre nem mondok semmit, de a srác nyár óta itt van...
Amellett, hogy a mai teljesítménye szerintem is értékelhetetlen, én nem írnám le a gyereket, az utóbbi időben egész jól mozgott már.vinszentvega írta:Elképesztő, amit Malcolm lehozott ma(tapasztalt játékosként) az egy kapuralövésén kívűl, értékehezetlen. A helyezkedése, a passzjátéka=0x0
Énis így gondolom, védelmünk nagyon necces lessz, de azért Malcom, Dembele, Boateng, Vidal 4estől várok gólokat.LG írta:Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.
Aspiazu szerint 3 hátvéd, Malcom és Wague pedig wingback. Tetszik a felállás, Ernőbá' bedobta a löjjünk több gólt, mint az ellenfél taktikát.MatyiG írta:Umtiti balhátvéd vagy mi?
Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.