Töröltem káromkodás miatt. Pech hogy ez volt az ötödik.
Elnézést Grécsi Úr! Telefonról írtam. Mea Culpa!davi10 írta:Amellett, hogy a mai teljesítménye szerintem is értékelhetetlen, én nem írnám le a gyereket, az utóbbi időben egész jól mozgott már.vinszentvega írta:Elképesztő, amit Malcolm lehozott ma(tapasztalt játékosként) az egy kapuralövésén kívűl, értékehezetlen. A helyezkedése, a passzjátéka=0x0
Azt viszont tényleg nem hiszem el, hogy lassan 1 éve itt van a srác, és sokan még mindig nem tudják leírni a nevét.
Még a Tobido-kra meg a De Light-ekre nem mondok semmit, de a srác nyár óta itt van...
Amellett, hogy a mai teljesítménye szerintem is értékelhetetlen, én nem írnám le a gyereket, az utóbbi időben egész jól mozgott már.vinszentvega írta:Elképesztő, amit Malcolm lehozott ma(tapasztalt játékosként) az egy kapuralövésén kívűl, értékehezetlen. A helyezkedése, a passzjátéka=0x0
Énis így gondolom, védelmünk nagyon necces lessz, de azért Malcom, Dembele, Boateng, Vidal 4estől várok gólokat.LG írta:Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.
Aspiazu szerint 3 hátvéd, Malcom és Wague pedig wingback. Tetszik a felállás, Ernőbá' bedobta a löjjünk több gólt, mint az ellenfél taktikát.MatyiG írta:Umtiti balhátvéd vagy mi?
Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.
Nem hittem ,hogy valaha is ez lesz a kezdő egy bajnokinsoadroli írta:ter Stegen, Todibo, Murillo, Umtiti, Wagué, Vidal, Aleñá, Puig, Boateng, Malcom, Dembélé