Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Elnézést Grécsi Úr! Telefonról írtam. Mea Culpa!davi10 írta:Amellett, hogy a mai teljesítménye szerintem is értékelhetetlen, én nem írnám le a gyereket, az utóbbi időben egész jól mozgott már.vinszentvega írta:Elképesztő, amit Malcolm lehozott ma(tapasztalt játékosként) az egy kapuralövésén kívűl, értékehezetlen. A helyezkedése, a passzjátéka=0x0
Azt viszont tényleg nem hiszem el, hogy lassan 1 éve itt van a srác, és sokan még mindig nem tudják leírni a nevét.
Még a Tobido-kra meg a De Light-ekre nem mondok semmit, de a srác nyár óta itt van...
Amellett, hogy a mai teljesítménye szerintem is értékelhetetlen, én nem írnám le a gyereket, az utóbbi időben egész jól mozgott már.vinszentvega írta:Elképesztő, amit Malcolm lehozott ma(tapasztalt játékosként) az egy kapuralövésén kívűl, értékehezetlen. A helyezkedése, a passzjátéka=0x0

Énis így gondolom, védelmünk nagyon necces lessz, de azért Malcom, Dembele, Boateng, Vidal 4estől várok gólokat.LG írta:Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.
Aspiazu szerint 3 hátvéd, Malcom és Wague pedig wingback. Tetszik a felállás, Ernőbá' bedobta a löjjünk több gólt, mint az ellenfél taktikát.MatyiG írta:Umtiti balhátvéd vagy mi?
Bizony, azért ez a védelem most fog először együtt játszani, az összeszokottság mellett meccshiányosak is. Nem veretes ez ellenfél, de ez így bárki ellen húzós lenne. A kp-n és a támadósorban viszont vannak erős játékosok, akik döntetnek a mi javunkra, bennük bízom.davi10 írta:Kiváncsi leszek, hány fantomkép lesz a csapat bemutatásakor
A védelemmel lehetnek nagy gondok, de azért illene nem kikapni a tökutolsótól.

Nem hittem ,hogy valaha is ez lesz a kezdő egy bajnokinsoadroli írta:ter Stegen, Todibo, Murillo, Umtiti, Wagué, Vidal, Aleñá, Puig, Boateng, Malcom, Dembélé

Igazad van. TODIBO. Nem akartam ezzel senkit sem megbántani egyszerü diszlexia. És igen tudom hogy középhátvéd, az általam felvázolt felállás nyilván nem szentirás.Alcantara írta:Miért olyan nehéz megjegyezni a csapatod játékosának nevét?AdamSweden írta:Szombaton senkit nem akarok meglátni a kezdöböl!
Ok TS védhet de ennyi. Abszolùt beáldozhatò meccs.
TS-Miranda-Murillo-Umtiti-Tobido....
Sokadik aki nem tudja leírni a nevét.
Jean-Clair T O D I B O!
Toby Alex Haley művében szerepelt, nincs köze a Barca játékosához.