Egy nagy csapat sincs ahova futóbolond kell, az hogy gyors valaki, nem azt jelenti, hogy futóbolond. Ami szerintem kell nekünk egy 9-esbe, az minél több tulajdonság 1 játékosban kb ezekből: kegyetlen helyzetkihasználás, érzék a kényszerítőkhöz, érzék a szabad területek csinálásához, érzék az üresbe mozgáshoz, tudjon legelső embert játszani, mezőnymunka, tudjon több poszton is játszani elől, ne legyen rest a csapat alá dolgozni, minimum átlagos cselezési képesség, tudjon egyénileg is villanni, mentálisan beton legyen, ne csak a 16-osnál legyen haszna, érezze az egész csapat mozgását. Most így hirtelen ami szerintem nem árt. Nyilván mindegyik ezek közül nem lesz meg senkiben, kérdés kinek mi a preferencia. Elnézve a piacot mondjuk válogatni nem nagyon lehet sajnos..zola8787 írta:Nem vagyok annyira már nagy focinèző, szerintetek lehet majd helyettesíteni Suarez-t?
Szerintem a Barcába csatárként nem futòbolond kellene, oké Eto'o is más volt, de mellette az egyik legtechnikásabb játékos.
Suarez meg oké, hogy kihagy rengeteg ziccert, de hiányozni fog az a munka amit a vèdőkkel végez.
Rashford meg lehet, hogy nem egy kiforrott játékos még - lehet nem is lesz soha -, de azért annál jobb játékos, hogy csak fut és föléver mindent. De tudom tudom, senki nem szint.
Addigra kijön állítom vagy 10 csatártehetség, bazi messze van az még fociidőben..Tomix354 írta:Viszont 2022-ben lejár a szerződése Mbappénak, addig ha nem válik be az, akit ide hozunk le lehetne csapni rá.