Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ma ő is egy nagy nulla volt. Egy jó megmozdulására nem emlékszem.MessiNeymarSuarez írta:
Így viszont Malcom főesélyessé léphet arra, hogy BL elődöntőn kap fontos szerepet.

Ezt én is nagyon régóta furcsállom, hogy Miranda egy meccsel így elvágta magát. Szerintem megérdemelne most még egy esélyt. Ha más nem azért, hogy ne Malcomot kelljen megint ott néznünk. Remélem 433 lesz ez inkább Vermaelennel a szélen és Malcommal jobboson, Dembélé pedig bejátszhatja a baloldalt.barca0417 írta:Érdekes, hogy balhátvéd nincs a keretben, de Mirandat nem viszi Valverde. Ennnyire elvágta magát, vagy egyéb okrol tud valaki? Mert egy kicsit szigorú döntés azért, hogy a gyenge meccse óta, meg edzeni se nagyon hívják. Ezt balhátvéd dolgot meg kell oldani nyáron, igy vagy úgy.
Remélem a fiatalok jól szerepelnek a meccsen.
Teljesen jó ez a kezdő, ma a cél a tisztes helytállás:palesz77 írta:Perfect ez a kezdő, bár meccs után lehet lesz fanyalgás..3-5-2 mehet is, 60. körül jöjjön Collado is, és teljes az örömöm. Remélem azért nyerünk is, de ez most másodlagos igazából.

Én betenném Suarezt és Messit is mindhárom hátralevő meccsen, de csak csereként, 25 - 30 percre, hogy tegyenek hozzá még 1-2 gólt, ne forogjon veszélyben a góllövőlista első két helye.Sinya22 írta:Pedig Dembelé és Alena is fog szerintem,főleg hogy tegnap 3 percet játszottak. Arthur is fog,ha 100%-os,valószínű Vidal marad a kezdőben a visszavágóra is.Samper írta:Az A keretből Cillessenen, Umtitin, Tolibon, Murillon, Princen és Malconon kívül senkit se szeretnék látni a bajnokin.
Pedig Dembelé és Alena is fog szerintem,főleg hogy tegnap 3 percet játszottak. Arthur is fog,ha 100%-os,valószínű Vidal marad a kezdőben a visszavágóra is.Samper írta:Az A keretből Cillessenen, Umtitin, Tolibon, Murillon, Princen és Malconon kívül senkit se szeretnék látni a bajnokin.