Annyira vicces olvasnom a legtöbb focis fórumon, hogy a a Pool lefocizott minket. Meg hogy Klopp lemeccselte Valverdét. Mi lett volna, ha az osszvissz két darab igazi golhelyzetükbol egyet be is kotornak. Vagy, ha a mágus Jürgen nem nyeli be mintaszerűen a túltöltést majd gyors oldalváltást Alba felé minden alkalommal kb.
Ezzel szemben a valóság szerintem az, hogy az első félidő egy teljesen kiegyenlített játékot hozott, igazából mindkét csapat tolta neki amennyire egy ilyen szintű meccsen csak lehet, amire én nem is láttam mostanában sok példát a BL kieséses szakaszban. Nagy helyzetből a góllal együtt ráadásul így is nekünk volt több szvsz, tőlük csak a Mané helyzetre emlékszem, mint nagyobb lehetőség. Beívelésekbol és rögzített helyzetéből sem tudtak igazán veszélyeztetni, igazából az egész meccsen sem.
A második félidő első 15-20 percében valóban volt egy kisebb rovidzárlatunk, azzal együtt, hogy amúgy teljesen tudatosan húzódtunk vissza, és engedjünk teret a Pooolnak, nem is tudtak helyzetbe kerülni, csak a labda volt náluk, ami ugye egyenlő a lefocizással, ha ellenünk teszi valaki. Kár, hogy amúgy semmi értelmeset nem nagyon tudtak kezdeni vele, pedig ez nem árt a lefocizáshoz.

Mikor meg átálltunk 4-4-2-re, végképp nem volt igazából reális sanszuk gólt szerezni Salah kapufáján kívül, ami megint egy ostoba labdaeladásból történt a tizenhatosunk előtt közvetlen (ha jól emlékszem Busi volt szokás szerint, de erre nem vennék mérget).
Szóval jah gyerekek, le lettünk focizva, Valverde meg lemeccselve. Az mellékes, hogy az eredmény 3-0 (ami lehetett volna 4-1, vagy 5-1 is természetesen). És azért ez bőven nem csak a szerencsének és Messinek köszönhető.
Csak ahogy mostanában divat lenézni minket, mert nem tiki-takázunk (érdekes, mikor azt csinaltuk, akkor meg utálták), úgy EV sincs sz..ba se nézve egy agyonnyalt Klopp mellett. Mert lehet, hogy sokszor nem játszunk szép focit Ernővel, dehogy taktikailag ne lenne remek edző, az szerintem idén a szezon végére végleg megdőlt.