Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan, sőt még kettő ember is elég lett volna, bár tetszik az igazolás.Asys írta:Szerintem most már nem jön senki! A mostani szezonban pedig még jó lessz a Gio+Sylvinho páros! Jővő nyáron veszünk egy király szélsőt azt kész!noname írta:Az nem lepne meg ha lenne még valamilyen igazolás. Thuram középül játszik. Könnyen megtörténhet h Zambrotta mégis a bal oldalon fog játszani és abban az esetben Gio vagy Silva elmegy. A Jobb oldalra meg jöhetne Alves. Ha még lesz egy igazolás, akkor az sztem egy szélső védő lesz. Aki még ott lehet a jelöltek között az Vieira, mert úgy tűnik h érte nem kell megküzdeni más klubokkal. Más igazolás már szinte kizárt.
Szerintem most már nem jön senki! A mostani szezonban pedig még jó lessz a Gio+Sylvinho páros! Jővő nyáron veszünk egy király szélsőt azt kész!noname írta:Az nem lepne meg ha lenne még valamilyen igazolás. Thuram középül játszik. Könnyen megtörténhet h Zambrotta mégis a bal oldalon fog játszani és abban az esetben Gio vagy Silva elmegy. A Jobb oldalra meg jöhetne Alves. Ha még lesz egy igazolás, akkor az sztem egy szélső védő lesz. Aki még ott lehet a jelöltek között az Vieira, mert úgy tűnik h érte nem kell megküzdeni más klubokkal. Más igazolás már szinte kizárt.
Kösz.Aprieto írta:Patrick Vieira a francia válogatott és a Juventus FC védekező középpályása megegyezett az Internazionaléval. Vieirát az Inter Juan Sebastian Verón helyére szerződtette, és mindösszesen 11 millió eurót kellett átutalni a zebráknak. A játékos fizetési igénye azonban a csillagos égig szökik, évente 5,6 millió eurót kell majd kicsengetni a milánói kék-feketéknek, akikkel Vieira négy éves szerződést köt.
foci24
Sztem vagy a bal vagy a jobb oldalra jön valaki(ha egyáltalán jön), mert Zambrotta bárhol tud játszani.Fernando írta:Ha még lesz igazolás akkor a bal szélső hátvéd posztra kéne igazolni, és vagy gio-t vagy sylvinho-t el kéne adni, de mottáért sem sírnék nagyon...
Akkor valamiről lemaradtam.Aprieto írta:Vieira az Interbe szerződöttnoname írta:Az nem lepne meg ha lenne még valamilyen igazolás. Thuram középül játszik. Könnyen megtörténhet h Zambrotta mégis a bal oldalon fog játszani és abban az esetben Gio vagy Silva elmegy. A Jobb oldalra meg jöhetne Alves. Ha még lesz egy igazolás, akkor az sztem egy szélső védő lesz. Aki még ott lehet a jelöltek között az Vieira, mert úgy tűnik h érte nem kell megküzdeni más klubokkal. Más igazolás már szinte kizárt.
Vieira az Interbe szerződöttnoname írta:Az nem lepne meg ha lenne még valamilyen igazolás. Thuram középül játszik. Könnyen megtörténhet h Zambrotta mégis a bal oldalon fog játszani és abban az esetben Gio vagy Silva elmegy. A Jobb oldalra meg jöhetne Alves. Ha még lesz egy igazolás, akkor az sztem egy szélső védő lesz. Aki még ott lehet a jelöltek között az Vieira, mert úgy tűnik h érte nem kell megküzdeni más klubokkal. Más igazolás már szinte kizárt.
És akkor úgy járnánk mint az Arsenal h maradna 2 angol az egész csapatban jó esetben. Buffon lehet h jobb mint Victor, de utóbbi katalán és ez fontos. Főleg h a bajnokság végére összekapta magát és ha tudja tartani azt a formáját, akkor nincs mitől féni!Kenny írta:Valdes cserének ideális lenne,ha jönne Buffon,mert,hogy Buffona világ legjobb kapusa az fix.
Emlékeztek mennyit bakizott Valdes tavaly és hány pontot veszítettünk miatta(bajnokok lettünk nem lényeg,de ha azokon mult volna akkor most nem szeretnénk ennyire...)
Én Buffonnak örülnék ha jönne,de nem fog.
hát ha engem próbálna valaki meggyőzni ezekkel a nevekkel, nem nagyon menne, továbbra is Laportára voksolnék!Kenny írta:Az biztos ha CR idén nem igazol el valahova akkor ő és talán Buffon és/vagy Fabregas lehet az ütőkártya a választáskor.
Iniesta nekem hatalmas kedvencem imádom a játékát de a középpályára szűrőnek szükség van egy erős masszív emberkére azaz Edmilsonra a tavalyi sikerekben az ő munkájának oroszlánrésze volt!Kenny írta:Iniesta már nem padra vaü játékos,szerintem eltudja ő játszani a vkp posztot és akkor el lehet adni Edmilsont(nm nagyon csípem)..