Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az élő közvetítéses topicba már próbáltam írni, (csak közben vége lett a meccsnek és lezárták) nálam 8 - 10 ember maradhatna a csapatból.csababarca írta:Kár ezen idegeskedni.
sose nyerünk BLt, ebben a sorozatban örök lúzerek maradunk.
azt, hogy kétszer eljátszuk egymás után hogy 3 gólos előnyről kiesünk, azért mert nem tudunk idegenben egy gólt szerezni, az sokat mondó.
ahogy az is, hogy ma azok mondtak csődöt, akik a szezonban eddig a legjobbak között voltak. Lenglet, Alba, Piqué pl.
De mondhatom Rakiticet is a mai után, vagy Messit.
Lajost, Coutinhot, Busquetset nem említem itt, mert tőlük ennél többet nem lehet várni.
Ernőt annyiban elő lehet venni, hogy az odavágón tisztán látszott, hogy akkor kerekedtünk felül, amikor Roberto felment a kp-ra, és Cout kivettük a csapatból.
Ma is megtette ezt, de már iszonyat későn, amikor extázisba került a pool.
De 3-0ás odavágó után nem lehet kiesni egyszerűen, senki ellen, semmilyen csapattal.
Úgyhogy, tényleg ez van, otthon nagy királyok vagyunk spanyolhonban, de a BL nem a mi terepünk.
Sose lehetett volna ilyen könnyen BL-t nyerni mint idén, és az odavágó után erre minden sansz meg is volt.
Lajosnak is volt 1, plusz Messi-nek sem kellett volna még cseleznie miután Alba visszaadta neki..Stalkyard írta:Újfent magunkat szívatjuk, de ez már megszokott. Meg az is, hogy mindkét ziccer arra az Albára jön ki, aki full vakon van ma...
Vert sereg, az utolsó fellángolás?) vagy nem:)MessiNeymarSuarez írta:Van egy kis hangulat, Coutinho és Lajos tuti megkönnyezte
Az az, remélem jövőre az arab bajnokságban hívják:) ne húzz fel, elfogult ember,,, szőrnyű hallgatni...MatyiG írta:Hegedűs az egyik legertelmesebb és leghozzaertobb egyébként.
Mondjuk annak is van egy varázsa, amikor angol kommentátorokkal nézed a MU-Barcát meg Liverpool-Barcát. A Barca-Poolon egész meccsen a csapatunkat fikázták, meg hogy Messi is le van véve a pályáról, el van tűnve, aztán amikor Messi két góllal beállította a 3-0-t akkor jött a "hiába gyenge a Barca, ha Messi ilyen jó" típusú duma tőlük. Hatalmasak ők is.perga írta:Állítom hogy szerencséd van! Ez az ember nem ide való, mert unkorrekt, becsületlen módon beszél egyik vagy másik fél javára, undorító ember:)
Igazából nem is vele van a baj hanem a TV akinek nincsen annyii esze, pártatlan szakértők!
amit most is előadtak felvezetés címén!? komolyan én elfogult vagyok az ok. de ezek? "az első meccsen Klopp (Liverpool) akarata érvényesült" ... ezek szerint Klopp egy hármast akart volna maguknak?! a na gy Liverpool helyzetek? abból is nekünk volt több! kapufa? egál! náluk volt többet a labda... na és ha Valverde éppen ezt akarta?GPityu írta:Az M4, spiler2, szakkomentátorok katasztrófák,én leszoktam venni a hangot.Ha már ennyi pénzt legomboltak a jogdijakért,a tizedért átvehették volna Puhlékat a sport1-től,egyébként A Hajdú B.I.sem kedvelem,Fülöp L,Faragó a király...Forcàaaaa Barcaaaa
optimus írta:Teljesen sima lesz, egy percig nem voltunk idén a blben hátrányban, nem most fogjuk elkezdeni.
Mond kérlek, melyik játékosukban van benne a 2005-ös döntő? Nálunk remélem mindenkiben benne van az 1937es espanyol elleni idegenbeli meccs ahol 7et lőttünk, úgy kell most is.MessiNeymarSuarez írta:Nagyon kell minél hamarabb az az első gól nekünk, mert bennük van a 2005-ös döntő és a 0-3-ról fordítás.
Állítom hogy szerencséd van! Ez az ember nem ide való, mert unkorrekt, becsületlen módon beszél egyik vagy másik fél javára, undorító ember:)Cestus írta:[
Mióta a kieséses szakasz megy, nem jó nálam az M4, a hiba nálam lehet. Így az egész BL-menetelésünket streameltem, de legalább esélyem sem nyílt arra, hogy az ilyen felvezető szakértésekkel hergeljem magam.