Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyetértek. Ráadásul az utolsó 15 percben helyzetig se jutottunk, pedig a meccs végéig elég lett volna az az 1 gól...Alcantara írta:Megérdemelten estünk ki. Kis csapat mentalitással játszottunk még 3:0-nál is. Hátra a kapusnak, majd valahogy kivágja emberhez. Ennyi volt a terve az edzőnek ebben az állásban.
A 4. gól pedig a klub történetének szégyenfoltja. BL elődöntőben ilyen gólt kapni örök égés.
Igen, ezt utálom én is EV-ben (Luis Enrique se volt sokkal különb, de ott a csapat volt sokkal jobb), hogy nem tudunk az előnyünkkel mit kezdeni a visszavágón, ha azt idegenben játszuk. Most ha támadunk, akkor lekontráznak minket, és kiesünk, ha beállunk védekezni, magunkra húzzuk őket, és mivel nem tudunk jól kontrázni, nem fogunk gólt rúgni, és az ellenfél csak összehozza azt a 3 gólt, és ugyanúgy kiesünk. Hiába nyertünk volna otthon 10-0-ra, ma valószínűleg 11-0 lett volna oda. Annyira látszott, hogy itt baj lesz... Már ahogy felmentek a pályára, láttam az arcukon egy kis félelmet. A Liverpoolnak nem volt veszítenivalója. Az első meccsen csak azért lett 3-0,mert nekik semmi nem jött össze, nekünk pedig volt egy Messink, aki elintézte. Annak a meccsnek a "lélektani" vagy "játékképi" végeredménye egy x-es meccs volt sajnos... A 4-0 pedig azt kell, hogy mondjam, reális volt. Van ennyi a két csapat között.MatyiG írta:Ha idegenben kezdünk, lötyögünk, mert majd otthon továbbjutunk, és kapjuk a gólokat. Ha idegenben van a visszavágó, lötyögünk, mert otthon nyertünk, nem kell már focizni. Vérlázító.
Ronaldinho0408 írta:Az a baj ezzel a ket egymast koveto kiesessel, hogy az ember elvesziti a hitet a csapatban. Mert egyszer oke, elofordul az ilyesmi, de ez igy mar durva. Bl-t nézve luzer csapat lettunk. Azzal, ahogyan kiesunk mostanaban. Nevettem a psg-n es igazi luzer csapatnak tartom oket, mert hihetetlen, amit a bl-ben csinalnak, de most mar mi is itt vagyunk. Jovore tegyuk fel leulunk megnezni egy egyenes kieseses bl meccset, ahol megnyerjuk az elso meccset. Hany golt kell lonunk ahhoz, h nyugodtak lehessunk a visszavago elott? Negyet? Annyit kaptunk ma a pooltol, az sem eleg. Otot? Az ember erzese az, h ha annyi kellett volna a liverpoolnak azt is megoldjak? Nyerhetunk annyival, hogy ne kelljen izgulni? Kezdem ugy erezni, hogy nem. Csunya volt ez a mai, nagyon csunya.
Albarol kaptunk legalabb kettot, Messi vajon miert cselezett ziccerben? Miert hitte azt a csapatunk mar 2-0nal, hogy kiestunk? Messi miert nem tud ilyenkor vezer lenni? Elment a kedve a jatektol, mar nem hajott igazan a vegen, elege lett.
Az edzonk tovabbra is gyenge, nem elit es ez meglatszik. Arra jo, h bajnoksagot nyerjunk vele, mert stabil jatekra képes egy szezon soran. De nem gyoztes mentalitasu es nem is tudja tüzelni a csapatot. Vajon mit csinalt szunetben? Biztam benne iden, a tavalyi ellenere, tavaszra ugy tunt nagyon osszeallt a csapat, a rotacio, minden a helyen volt. De a legmagasabb szinten ez az edzo nem allja meg a helyet sajnos, ezt el kell fogadni.
Nem voltam ideges meccs alatt, csodalkoztam, nevettem, nem hittem a szememnek es nem hittem el, h ez megtortenhet, emiatt nem is vettem komolyan. Ugy ereztem ugyis lovunk majd egyet, akarmikor, barmikor, mert ilyen nem tortenhet meg meg egyszer. Durva ami ma itt volt. 4-5eve veresre vertem volna az oklomet a falba egy ilyen utan, most mar szerencsere nem.
Oruljunk annak, hogy ket szimpatikus csapat jatszhatja a dontot, nagyon remelem, hogy az ajax jut be. Barmelyikuk nyer, nem leszek szomoru, de igy kiesni azert faj