2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kapásból nekem ten Hag lenne a jelöltem, de sokat nem tudok a szerződéséről, és az egyéb olyan okokról, amit nálam okosabbak biztos perceken belül leírnak. Jó kis 3in1 koffein lenne Frenkievel, és De Light-el...vinszentvega írta:Akkor tegyük most a szívünkre a kezünket, kit hoznátok edzőnek?
EV-t védő emberek eltűntek, illetve most a legjobban azok szidják.Persze nem egymás ellen kel forduljunk, csak épp ez a topik is bizonyítja, hogy akármennyire is véleménynyilvánítási szabadság van a realitást kell néznünk,és nem egymást szidni.dkveszta87 írta:A kiesés után sejtettem, hogy ebbe a topicba ömlenek elsődlegesen a vélemények, nem vagyok meglepve. Csupán annyit fűznék hozzá, hogy nem értem, most hova tűnt a sok Valverdét magasztaló ember?? Kiemelném, hogy a csapat legalább annyira ludas a dologban, mint az edző ez tény és való, mert nagyon sokan (főleg magukhoz képest) szinten alul teljesítettek. Tök szép, hogy itt pontokba szedve le van írva, hogy mit rontottak el a játékosok, de basszus, én is már 'pár' éve játszom megyei szinten, de olyan gólt mint az a szöglet, még nálunk is ritkán látok...ergo, hogyan lett a csapat taktikailag és fejben felkészítve? Ha szó volt arról korábban, hogy amióta Valverde van, legalábbis nekem nem tetszik a játékunk (és most nem is erről lenne szó), akkor most azt mondanám, hogy a 'célfoci' amit EV-nél sokan dícsérnek, hogy nem szép de eredményes + taktikailag is felkészült, akkor MEGINT egy 3 gólos előnyről, hogy tudunk kiesni egy 4-essel??
Valóban fejétől bűzlik a hal, Barto éra óta valami nagyon nem működik. 2 év és elnökválasztás, ő(k) szerintem tutira mennek, de Valverdének sem hagynám, hogy kitöltse az 1+1 szerződését.
Lehetett volna 3-3 is, nem rajtunk múlott, hogy nem lett..vinszentvega írta:Ernőbá kapja a hideget, meleget a tegnapi eredményért, de azért megszeretnék itt néhány dolgot említeni:
1, Ez a csapat ugyan az volt amelyik 6 napja 3-0 ra verte meg e Pool-t(lehetett volna 4, de ugye Dembe....
Gyönyörű meg minden, de mint a vállalati struktúra feje, vállalnia kell a felelősséget!vinszentvega írta:Ernőbá kapja a hideget, meleget a tegnapi eredményért, de azért megszeretnék itt néhány dolgot említeni...
Örülök a remek szövegértelmezésednek, olvasd el még egy párszor az utolsó bekezdést, kösz.Baltazar írta:Tehát az egész csapat legyen lecserélve és Valvedre maradjon, mert mekkora figura?vinszentvega írta:Ernőbá kapja a hideget, meleget a tegnapi eredményért, de azért megszeretnék itt néhány dolgot említeni:
1, Ez a csapat ugyan az volt amelyik 6 napja 3-0 ra verte meg e Pool-t(lehetett volna 4, de ugye Dembe....
2, Tegnap nem Ernőbá volt ott, Alba mellett, hogy mondja neki hogy ívelt lassú labdát fejelj haza(amugy az meg van hogy mind a 4 gól a balszélről jött?)
3, Nem volt tegnap Messi mellett sem fent, hogy mondja neki, hogy egy az egybe a kapussal szemben még húzd vissza, hogy megtudd alázni a védőt
4, Nem volt Alba mellett ismét, hogy azt mondja neki, te 1vs 1 ben, inkább gurítsd le Leonak, hátha majd ő bevágja helyetted
5, De még írhatnám:Suarezre, Roberto (hosszabításkor történt Ziccerét nem merte elvállalni 16-oson belül...)
Szóval lehet bűnbakot keresni, de igazából tudjuk hogy nem Ernesto az...
Bezzeg ha rugunk 1 vagy neadjisten 2 nyavajás gólt, akkor meg jötek volna az érvek csórikám mellett:
Mekkora figura, hogy 4 fordulóval a bajnoikság előtt behúzta azt és a kezdő 97%-át tudta pihentetni a meccsre.
Szóval, ahogy valaki itt megírta, nem az edzővel, hanem a mentalitással van gond. Majd Messi megrázza magát és megoldja.. Hát tegnap ez nem jött és pofára is estünk...
Tehát az egész csapat legyen lecserélve és Valvedre maradjon, mert mekkora figura?vinszentvega írta:Ernőbá kapja a hideget, meleget a tegnapi eredményért, de azért megszeretnék itt néhány dolgot említeni:
2, Tegnap nem Ernőbá volt ott, Alba mellett, hogy mondja neki hogy ívelt lassú labdát fejelj haza(amugy az meg van hogy mind a 4 gól a balszélről jött?)
3, Nem volt tegnap Messi mellett sem fent, hogy mondja neki, hogy egy az egybe a kapussal szemben még húzd vissza, hogy megtudd alázni a védőt
4, Nem volt Alba mellett ismét, hogy azt mondja neki, te 1vs 1 ben, inkább gurítsd le Leonak, hátha majd ő bevágja helyetted
5, De még írhatnám:Suarezre, Roberto (hosszabításkor történt Ziccerét nem merte elvállalni 16-oson belül...)
Szóval lehet bűnbakot keresni, de igazából tudjuk hogy nem Ernesto az...
Bezzeg ha rugunk 1 vagy neadjisten 2 nyavajás gólt, akkor meg jötek volna az érvek csórikám mellett:
Mekkora figura, hogy 4 fordulóval a bajnoikság előtt behúzta azt és a kezdő 97%-át tudta pihentetni a meccsre.
Szóval, ahogy valaki itt megírta, nem az edzővel, hanem a mentalitással van gond. Majd Messi megrázza magát és megoldja.. Hát tegnap ez nem jött és pofára is estünk...
Miért a Liverpool-ban játszanak ezek a játékosok? Tehát lehet nélkülük is szepen, jól játszani. Edző kell nem ez a nyomorultLéfe írta:Csak az a gond, hogy ebből a csapatból nem lehet "játszó" csapatot csinlni. Ini--Xavi.D.Alves-Neymár tudtak villogni, kreativan játszani. Messi oké. Most irja le nekem valaki -mert a levegőben vagdakozni könnyü - hogy kikkel lehetne "játékos" focit csinlni. Mert a Pool sem játszott, hanem gyors volt és küzdött. Szoval ki tudna itt varázsolni. Suarez? Vicc. De a Rakitics féle garnitura is csak rakkolni tud, de öregszenek is rendesen. Ugyhogy VV. tőlem mehet, de ha nem jön 4-5tehetség aki 23-25 éves, akkor a toporgás marad.
Úgy néz ki neked volt igazad Samper: sokkal régebben be kellett volna számoltatni szóban és írásban is.Samper írta:Szégyenében még nem mondott le? Felháboríító! Kirúgni persze egy megnyert bajnokság után nem lehet. Viszont sürgősen ki kell zárni az igazolási ügyekből. A véleményét se szabadna kikérni, nehogy egy vaskalapos vélemény a Barca egy egész periódusát tegye tönkre.
Ha Valverdét kritizáljuk a beszari, védekező futball miatt Allegri olaj lenne a tűzre. Wengert sem szeretném itt látni, mert nem csak a BL-ről kellene évről-évről lemondani, hanem a bajnoki címről is.Tomix354 írta:...
Bárki jobb, bárki.Tomix354 írta:Előbb néznék a padon egy öreg Wengert mint EV-t még egy évig. Az öreg franciában szerintem több vér van mint benne. Itt volt a lehetőség javítani, a sorsolás is velünk volt idén, egy idegenbeli meccset kellett volna jól lehozni, de ugyan ott tartunk mint 1 éve.
Juvénál nem tudom mi a helyzet most, de mintha lettek volna olyan hírek, hogy Allegri távozhat a nyáron. Nem lenne rossz megoldás ide. Persze az ötletelés csak EV lemondása után mehet, ami remélem még a héten meg is történik.