Cestus írta:La Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, aki
1. nem szól bele semmibe a klubbal kapcsolatban,
2. jóban van az öltöző hangadóival,
3. fixen hozza a bajnokságot, és a kupát,
4. tökéletes bűnbak.
Itt főleg a 4. pont szerintem a lényeg. Minden szurkoló EV fejét akarta tavaly is a Róma, idén is az Anfield után, Bartoékról abszolút megfeledkezett mindenki, nem úgy mint 2017-ben, amikor a Neymar-sztori után őket akarták elzavarni. Most itt van EV, akire lehet ujjal mutogatni. Ezek miatt szerintem Bartomeunak abszolút jó ez a mostani helyzet.
Ha tényleg így gondolja a vezetőség, akkor őszintén remélem, hogy Messi most azonnal szedi a cuccait, és eligazol, mert így csak az utolsó éveit vesztegetik el.
Spanyol bajnokságot, kupát talán nélküle is tudunk nyerni, de BL-t jelenlegi állapotban még vele sem, és ha Valverde marad, akkor ez jövőre sem lesz máshogy.
Bár hátha jövőre meglesz az, hogy BL döntőben 4-0-ról adjuk le a meccset.
Menjen akkor inkább egy olyan csapatba, ahol hálát adnak az égnek hogy velük van, és egy igazi, versenyképes, ütős CSAPATOT alakítanak köré, amivel joggal pályázhat a BL-re, és nem az lesz hogy negatív rekordokat döntöget a csapat.
De erre aligha van esély, Messi nem az a típus.
Valverdét meg féligmeddig sajnálom. Pár lépése erősen kérdőjeles, de látszik hogy nem egy analfabéta, viszont egyszerűen képtelen fejben felkészíteni a srácokat egy idegenbeli BL meccsre, pedig jelen esetben többet ért volna, mint egy taktikai zsenialitás.
Otthon hajtja őket a Camp Nou közönsége, de attól távol képtelen megadni azt a mentális löketet Valverde a csapatnak, ami ilyenkor átbillentené őket a holtponton, és nem 3-0-ákra, 4-0-ákra kapnánk ki, hanem X-elnénk, vagy szoros, de továbbjutást eredményező vereséget szenvednénk az adott meccsen.