Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tegyük azért hozzá hogy több csapatnál is volt edző, mint Valverde aki ugye háromszor lett bajnok az Olimpiakos edzőjeként, és nyert egy görög kupát, illetve a Bilbaoval egy spanyol szuperkupát.Léfe írta: Koeman többször megégett, mint E.V.
Ha tényleg így gondolja a vezetőség, akkor őszintén remélem, hogy Messi most azonnal szedi a cuccait, és eligazol, mert így csak az utolsó éveit vesztegetik el.Cestus írta:Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, akiLa Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
1. nem szól bele semmibe a klubbal kapcsolatban,
2. jóban van az öltöző hangadóival,
3. fixen hozza a bajnokságot, és a kupát,
4. tökéletes bűnbak.
Itt főleg a 4. pont szerintem a lényeg. Minden szurkoló EV fejét akarta tavaly is a Róma, idén is az Anfield után, Bartoékról abszolút megfeledkezett mindenki, nem úgy mint 2017-ben, amikor a Neymar-sztori után őket akarták elzavarni. Most itt van EV, akire lehet ujjal mutogatni. Ezek miatt szerintem Bartomeunak abszolút jó ez a mostani helyzet.
Pár hsz-szel lejjebb írtam, hogy szerintem is marad. Itt Bartomeu szemszögéből kell nézni a dolgokat. Adott egy edző, akiLa Pulga írta:Na a sajtotajekoztatoja szerint jol van es erzi magaban az erot, hogy jovore is folytassa. Bartomeu pedig szemelyesen tamogatja ebben:D
Nincs oka menni! Kikapott egy meccsen, igaz csúnyán, főleg hogy tavaly is így, de emiatt nem fog menni. Főleg, ha nem is az ő hibája, lehet nincs is teljesen rábízva a csapat összeállítása, csak ezt nem verik nagydobra. De mindenesettre fura, hogy egy jó formában lévő Malcom szinte nem is játszik... tavaly egy sérült Pique játssza végig a tavaszt és így tovább. Nem, olyan kutyaütő ez a pasas. Mint itt sokan gondoljátok.hau30 írta:Valszeg beadta a lemondását. Ezt már a meccs utáni nyilatkozatkor tudta.Hajlandóság biztos meg van a vezetőség részéről, hogy elfogadják,viszont több opció is van a jelöltre. Velük való egyeztetés sem pár nap alatt van meg. Ha rögtön kihírdették volna, hogy elfogadják a lemondást, úgy hogy nincs meg a jelölt, akkor rossz alkupozícióba kerültünk volna most az egyeztetéskor. Menni fog! Relax!ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Valszeg beadta a lemondását. Ezt már a meccs utáni nyilatkozatkor tudta.Hajlandóság biztos meg van a vezetőség részéről, hogy elfogadják,viszont több opció is van a jelöltre. Velük való egyeztetés sem pár nap alatt van meg. Ha rögtön kihírdették volna, hogy elfogadják a lemondást, úgy hogy nincs meg a jelölt, akkor rossz alkupozícióba kerültünk volna most az egyeztetéskor. Menni fog! Relax!ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
A Király-kupa döntőig hivatalos közlésre ne is várjon senki.ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Nekem az az érzésem, hogy maradni fog végül.ikajli írta:Azért fura, hogy semmi hivatalos nyilatkozat, vagy ilyesmi nincs, hogy akkor változik-e valami, vagy minden megy a régiben. Azért nem mondhatjuk, hogy nem történt itt semmi, lehet tovább haladni. Vagy csak én maradtam le valamiről?
Engem nem érdekel hogy búcsúzik csak húzzon a rákba.Kovbal88 írta: Számít, meg hoz pár milliót a konyhára és különben is, ami jár az jár. Valverde legalább szépen búcsúzna. Azt mondta vállalja a felelőséget.
https://www.sport.es/es/noticias/televi ... ca-7446289" target="_blankMatyiG írta:Igen, ezeket a nevenincs FB-oldalakat forrásként feltüntetni erős... Köszi.
Igaz, viszont a válogatott kiváló játékot nyújt az irányítása alatt. És a fiatalokat is jól kezeli.Subinho írta: Koeman a Valenciánál már megégett, Ten Hag-nak jobban őrülnék.
Koeman a Valenciánál már megégett, Ten Hag-nak jobban őrülnék.Nervo írta:Ezek a nap hírei.
Summary of today's FC Barcelona reports:
• Currently, the favorite candidate to replace Valverde is Ronald Koeman, who is currently coaching the Netherlands.
• The second option is Erik ten Hag, currently coaching Ajax.
• Xavi refused to train FC Barcelona right now.
FC Barcelona Fans Club/ Facebook
Valami hitelesebb forrásból légyszi.Nervo írta:Ezek a nap hírei.
Summary of today's FC Barcelona reports:
• Currently, the favorite candidate to replace Valverde is Ronald Koeman, who is currently coaching the Netherlands.
• The second option is Erik ten Hag, currently coaching Ajax.
• Xavi refused to train FC Barcelona right now.
FC Barcelona Fans Club/ Facebook
Nincs is rá oka, hogy lemondjon. A Liverpoolt egy meccsen megvertünk, a visszavágón nyújtott gyenge teljesítmény meg nehogymár az ő sara legyen.Nervo írta:Cope értesülései szerint Ernesto Valverde az FC Barcelona vezetőedzője nem kíván lemondani posztjáról.
forrás: keresztlabda.hu
Egyéb:
Barcelona has two Dutchman at the top of their wishlist should they sack Ernesto Valverde.
Ronald Koeman is their ideal candidate with Erik ten Hag their second. (Jugones)
http://www.football-oranje.com/" target="_blank