Választás 2021-ben lesz. Ezért nem tartom kizártnak, hogy Barto hagyja kitöltetni a még 1+1 évet Valverde-vel, aztán majd a következő elnök vakarhatja a fejét, hogy ki jöjjön a kispadra.szasz írta:Egyébként a legnagyobb igazolás láttam másnál is leírva, szerintem Xavi lenne a kispadra, még ha nem is nyernénk jövőre bajnokságot vele, akkor is.
Elnökválasztás mikor lesz ? 2-3 év múlva, csak ha nem lesz előrehozott?
Xavi-nak mindenképp hagyni kéne pár évet, akár az utánpótlásban, akár egy kisebb spanyol csapatnál, túl mély víz lenne ez neki.
De nekem nagyon az jön le, hogy csak egy "beugrót" keresnek a következő 1-2 évre, utána jön Xavi, bármit is csinál az első csapatával.
Arra a pár évre viszont nem igazán tudom ki jöhetne. Setien nem hiszem, hogy akkora megváltó lenne, a két holland meg ki tudja hogy válna be. Ten Hag szimpatikus csapatot rakott össze, de ezen kívül olyan sok mindent nem tud felmutatni, egy kupadöntőt, egy bajnoki ezüstérmet, illetve idén lehet összejön az arany. Emellé egy félidő alatt leadták a 3 gólos előnyt, ami nem jó ajánlólevél. És nekem kicsit fejetlen döntésnek tűnne tényleg a fél Ajaxot átköltöztetni Barcelonába, baráti viszony ide vagy oda.
Koeman munkásságával annyira nem vagyok tisztában, bár tény, hogy a holland válogatott kezd magára találni.
Adná magát Pimienta, aki már az ifi BL alapján ismeri is az utánpótlást, és fel is tudja tüzelni a játékosokat 1-1 meccsre. Annyira nem követem a B csapatot, látom, hogy van még esély feljutásra, de nem tudom mennyi időt tölt a kulcsjátékosaival, akik a nagycsapattal edzenek és beugranak néha.
Ő viszont tényleg a "mi kutyánk kölyke" lenne, az elvakult katalánoknak se lehetne rá egy rossz szavuk se, még az edzői ranglétrát is nálunk járja végig.