2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem kell kitenni, le fog mondani.Tomix354 írta:Ha most sem teszik ki akkor menthetetlen a komplett vezetőség is. Mondom ezt úgy, hogy teljesen hidegen hagy a mai eredmény, de lassan rájöhetnének, hogy nagyon nem ide való EV
A Juventus is idén húzhatta volna be az 5-ödiket, de kiestek. A PSG volt még szintén versenyben, de ők 2-0-ról elveszítették idén, így nem lett meg.Ronal.10 írta:Rekordot jelentene ha nyernénk a kupába, azt hiszem Juvéval versengünk e tekintetben (ők behúzták).
Csak meg kéne nyerni de az Valverde maradását eredményezné, csapat ellen pedig nem drukkolok.
De ha kikapnánk akkor biztosan nagy felháborodás lesz és kirúgják. Sok csapatnál voltak érthetetlen vereségek, valószínű edzőbuktatás miatt.
Első döntő 2003 óta amit nem lesz gusztusom nézni. Roma utáni is azért volt szép és jó mert Iniesta utolsó kupa döntője volt.
Normális esetben(és remélem így is van), már az ő sorsának totálisan függetlennek kell lennie a kupadöntő eredményétől.Samper írta:V. ha elveszti a kupadöntőt is, úgy repül, hogy a lába se éri a földet.
Szerintem az tökéletes forgatókönyv lenne, ha marad egy-két évet Katarban, aztán átveheti a B-csapatot. Egy éles váltás nem biztos hogy jó ötlet lenne, két évnyi "lazulás" után egyből egy top3-as csapat élére jönni. A B például egy tökéletes lépcső a nagy csapat felé, nem véletlen, hogy Lucho és Pep is megjárta. Sőt utóbbin első évében azért látszottak a "gyermekbetegségek", még nagyon rutintalan volt, egy év az baromi kevés. És bármit is csinál Katarban nem lesz mérvadó. Ha sikeres az sem biztosíték semmire, de ha "megbukik" sem feltétlenül irányadó. Anno LE-nek is ilyen volt a megítélése, aztán tudjuk mi lett.Léfe írta:Alant egy okos /tul? / logikus hozzászló, főleg akkor amikor Xavi véleménye más. Nem vagyok ellene, de elöbb bizonyitson máshol. Egyáltalán nem biztos, hogy jó edző lenne. Addig meg semmikép nem jöjjön amig régi csapattársak vannak a keretben.
Szövegértés?!MatyiG írta: Igen, Busi miatt nincs foci.![]()
Akkor minek akarunk új edzőt hozni?
Nem arról van szó, hogy nem eredményes, hanem hogy a szezon során végig “kell” nézni 38 + x bl + y kupameccseket, amik Ernőbá alatt kész szenvedés.Nero. írta:Rajtam kívül van olyan aki a Liverpool utáni zakó után még aznap este elzavarta volna, de most már úgy gondolja hogy reálisan nézve az a legjobb döntés ha marad?
Erős a Valverde-team nagyon, csak pont a 2 legrosszabb pillanatban nem figyeltünk oda.
ugyan az lenne vele mint EV-vel.MesQueUnClub írta:Nekem Setiennel kapcsolatban óriási kételyeim vannak... változás kellene de valahogy nem látom benne a nagy messiást