A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Neked csak annyit tudok írni, hogy szokj le a tudatmódosítókról, szemmel láthatóan nem tesznek jót Neked.Bob_Marley írta:Gratulálok a Valencianak, nagyot küzdöttek. Meglehetett volna meg icce is, de kimaradtak a lehetőségek...osszessegeben én nem tudok ilyen borulato lenni, mint lejjebb páran, legfontosabb címet behuztuk, végig magabiztosan, szezon végére elfogytunk, ezen a meccsen mentálisan lehetett látni. Jövőre látatlanban aláírnam ugyanezt, bajnokság, kupadonto. Meg ha el is veszítettük ezt most, kár érte nagyon.

Abban az ívelgetésben több fantázia volt, mint az addigi izébizében együttvéve.lesliejr12 írta:A 2.felidőben annyit ki lehet emelni, hogy legalább futottak. De közben pánik szerűen kapkodtak, ívelgettek.
Akkor jobb lett volna azért ha megint a Real nyeri a BLt, mert akkor azt is spanyol csapat hozza.Bob_Marley írta:Gratulálok a Valencianak, nagyot küzdöttek. Meglehetett volna meg icce is, de kimaradtak a lehetőségek...osszessegeben én nem tudok ilyen borulato lenni, mint lejjebb páran, legfontosabb címet behuztuk, végig magabiztosan, szezon végére elfogytunk, ezen a meccsen mentálisan lehetett látni. Jövőre látatlanban aláírnam ugyanezt, bajnokság, kupadonto. Meg ha el is veszítettük ezt most, kár érte nagyon.

Valverdével a meccsek 95%-án inkább hasonlította egy bunkeres kiscsapat focijára, mint a Barca-focira a játék képe.mess2009 írta:amíg azt nem látják be, hogy az un."barcastílus"-on túllépett a világ élvonala, élén éppen azzal a Guardiolával aki csúcsra járatta, addig ezt fogjuk nézni.
az, hogy nincs Mesin kívül egy ember sem aki képes egy olyan cselre amivel a védők mögé kerülhetünk, jól jellemzi a béna passzolgatás - alibi focit
szomorú vagyok.

De ki vállalja el a jelenlegi helyzetet és milyen feltételekkel? (Mourinhon kívül)sneco7 írta:Mivel a fél csapatot nem tudjuk kicserélni, csak edzőváltással tudunk megújulni...