Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Új vezetőségre. Teljesen mindegy amúgy, hogy most eltakarítják-e, mert egy hasonszőrű középszerű edzővel lenne úgyis pótolva. Ide nem fognak hozni Kloppot, Tuchelt, Sarrit meg ki tudja kit, akikről páran fantáziálnak.Saviola írta:Nem tudom, hogy mire van itt szükség, hogy végre eltakarítsák innen ezt a szerencsétlent. Komolyan. Szánalmas.
Ott lehetünk, sőt megkockáztatom a döntőben is ott leszünk....Hogy aztán leadjunk egy 4 gólos eredményt, és szégyenszemre veszítsünk, mert ennél már csak az lenne nagyobb égés.Nero. írta:Azért a 2008as állapotoktól nagyon messze vagyunkHa a Liverpool elleni visszavágón van egy kis szerencsénk vagy nem 20%os módba toltuk volna akkor valószínűleg ez megint egy történelmi triplázás lett volna.
Rossz szájízzel van vége a szezonnak, de azért egy bajnoki cím csak becsúszott, plusz olyan extrák hogy a Real ellen 5-1, 0-3, Messi aranycipő + sok más szép eredmény.
Ha a BLben a 16 között esünk ki egy szoros meccsen, a bajnoki cím meg csak az utolsó fordulóban lett volna meg akkor teljesen más lenne a hangulat.
Egyébként a felháborodást nem értem, hiszen az okosok megmondták itt a Zidane-éra alatt hogy a bajnoki cím többet ér meg fontosabb mint a BL.
Kövezzetek meg, de szerintem Valverdével jövőre is ott leszünk Európa legjobb 3-5 csapata közt, főleg ha csiszolunk a kereten (De Ligt, De Jong, Griezman, stb.)
lesliejr12 írta:Én megértem azokat is, akik azt mondják nincs komoly gond, gyakorlatilag egész tavasszal versenyben voltunk. Mindenki másképp nézi, ez természetes.
Én azt az oldalt képviselem, amelyik ha a játékunk jól néz ki akkor már elégedett, független attól, hogy nyertünk e valamit.
Rengeteg nagyon fiatal szurkoló társunk van akik Pep Barca-jába szerettek bele, nem ok nélkül.
Az Inter v a Chelsea elleni kiesés után én pl csak mérges voltam, hogy nem sikerült de tudtam, hogy jövőre is mi leszünk a legesélyesebbek, mert a játékunk ezt mondatta. Csak volt 2 rossz pillanatunk és ez benne van.
A Valverde csapat ezzel szemben egy színtelen, szagtalan maszlag lett. Se nem beton védekezés, se nem agyig feltolt letámadás.
Megy a nagy semmi, hátha 1x úgy eltolódik az ellenfél, hogy Messi-nek lesz 2 méter levegője és vhogy betekeri.
Innen rá is lehet kanyarodni, a "mi lesz velünk Messi után" témára.
Ez a fajta játék és a király jelenléte a pályán nem is teszi lehetővé, hogy bárki más villogjon mellette. Ezért edző és játékosok egyaránt felelősek. Ők maguk is bevallják, hogy mindent Messire bíznak és túl nyugodtak ha a pályán van.
Látszik ez minden mozdulatukon. Bárhonnan vezetünk támadást, nem arra figyelünk, hogy folyékonyan, jó ritmusban menjen a játék, hanem csak azt nézi mindegyik merre menhen, hova tegyem, hogy Leonak jó legyen.
Levédekezik ezt már a jobb csapatok meg akik jól ismernek minket. Így senki se tud kibontakozni, 9 katona van Messi körül, de ahonnan jöttek ott egyéniségek voktak. Mi meg befogjuk őket egy hintóba, hogy húzzák Messi szekerét.
Valverde nem tudja megoldani, hogy ez ne így legyen, engem továbbra is Tata Martinora emlékeztet.
Hiányozni fog a király nagyon, nagyszerű végig kísérni a pályafutását, de ha ő nincs a pályán akkor a többi teljesen máshogy játszik, láttuk ezt az elmúlt 2 évben is. Általában nyerünk nélküle, BL meccs v Bernabeu nem számított. Szemre akkor voltunk a legjobbak. De ez a rendszer vmiért nem működik szépen.
Lehet, hogy Messi mellé karakteres sztár kellene, aki valóban képes levenni egy kis terhet róla, rögtön nem lennénk ilyen görcsösek.
Hideg kiráz Neymartól, de ha valaki, akkor ő erre képes volt, tudtunk is BL-t nyerni, igaz meg Don Andréssal a fedélzeten.
Ha vmikor, akkor most vissza lehetne rángatni Párizsból, mert a franciák inkább őt adják el mint Mbappét.
De ez a Coutinho nem tud villogni Leo mellett. Nem elég tökös. Sajnos. Dembélé meg állandóan sérült.
Tudod talán legtöbbünknek és köztük nekem is az a problémája, hogy ezek a meccsek mutattják meg inkább a valóságot, mint az, hogy 2 db bajnokságot+1 spanyol kupát nyertünk. Mit is láthatunk ekkor? Rutin mozdulatok tömkelegét, amit már a legalsóbb szintű csapatok is betéve ismernek+ egy full érzelemmentes, tanácstalan edzőt és csapatot. Ha Messi nem húz valamit elő akkor ez van. Legtöbb játékoson az látszik, hogy egyszerűen nem érdekli, hogy veszít. Még az sem, ahogy veszít ( lásd pool vagy roma)! És lehetséges hogy ezek a meccsek mutattják a csapatban lévő potenciált. Messi a mézes mázas burok. Belül pedig egy-két játékos révén elkezdett rohadni!daffy írta:Annyira azert nem ertem mi a baj. A 2 bl bucsu oke. De a csapat eros,minden kupaert eselyeskent indul es rendre a tuz kozelebe is kerul. Ennel tobbet nem szabad elvarni. Minimalis dolgok dontenek el egy egy meccset. Ezt barkivel be lehet huzni es elbukbi is. Abban latok problemat,hogy az alap csapaton Messi egy kategoriat azert emel. Nelkule nem tudni mi lesz. De most en a 2 bl meccsen kivul nem annyira ertem a problemazast. Eselyes a Barca mindig. Nem a legjobb,de az egyik legjobb. Ez azert valami. A mostani borus kepet en magasan az utobbi evek xavi-ini-messi korszaka miatt hiszem. De ez a jelen a normalis egy elcsapatnal,nem az elmult 10 ev. Lasd a tortenelmet.
Ez az egyre nagyobb gondunk, hogy egyre többen megérzik a pénz szagát itt a klubnál, és ez felülír bárminemű erkölcsöt. Eddig megúsztuk 1-1 Douglas-szal, Ardával, de úgy tűnik, hogy ezúttal jóval mélyebb gödröt ástunk magunknak.palesz77 írta:Ugye, ha nem hosszabbít vele a klub a szezon közepén amikor rohadtul semmi indok rá, nem kéne 14 milliót kifizetni végkielégítésbe.. Így bízhatunk benne, hogy van benne annyi, hogy magától lelép.