2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg a "nem Barca szint" dumáltól vagyok ki. Ez mit is jelent? Csak úgy röpköd a játékosokra ez a jelző. Közben Origi, Wijnaldum beárazta az egész bandát. Ők sem Barca szint. Vagy micsoda.davi10 írta:Ettől meg a "Barca-DNS" dumától megyek a falnak.
Először az el clásicon volt ez, ott még egész találó volt, mert ugye a Real fehérben tolja, mi színesben. De aztán túl lett tolva. A Barca-DNS meg zseniális, én már lassan minden kommentemben használom.davi10 írta: Na igen, ez az a marketingszöveg, amit én se értek. Úgy néz ki nem csak 1-2 szurkoló ragadt a Pep-érában.
Ettől meg a "Barca-DNS" dumától megyek a falnak.
Na igen, ez az a marketingszöveg, amit én se értek. Úgy néz ki nem csak 1-2 szurkoló ragadt a Pep-érában.baas11 írta:Ami már nekem kellemetlen ..: "We color football"![]()
Nemáá...
A Real bombaformája is túlzó, a pofozógépes rész méginkább!herlius írta:Azért erős optimizmusra vall, hogy a tavalyi szezon előtti káoszt és a Real bombaformáját elnézve bárki is bajnoki címről álmodozzon. Neymar távozása után egy totálisan megzuhant társaságot örökölt Valverde, amiben nagyon komoly rizikó volt. Én már annak is örültem volna, ha szégyenszemre nem leszünk a Real pofozógépe, ehhez képest a szuperkupa kisiklást leszámítva elég jól kijött a lépés.davi10 írta:Nem állandó elvárás, a tavalyi szezonnak pl. úgy mentünk neki, hogy jó, ha megvan a bajnokság.ktm írta: Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
Sinya22 írta:Dárdaival rámegyünk a 93. perces Piqué fejes gólokra
Azért erős optimizmusra vall, hogy a tavalyi szezon előtti káoszt és a Real bombaformáját elnézve bárki is bajnoki címről álmodozzon. Neymar távozása után egy totálisan megzuhant társaságot örökölt Valverde, amiben nagyon komoly rizikó volt. Én már annak is örültem volna, ha szégyenszemre nem leszünk a Real pofozógépe, ehhez képest a szuperkupa kisiklást leszámítva elég jól kijött a lépés.davi10 írta:Nem állandó elvárás, a tavalyi szezonnak pl. úgy mentünk neki, hogy jó, ha megvan a bajnokság.ktm írta: Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
Nem az állandó triplázás hiánya a probléma, hanem a hogyanja.ktm írta:Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.Barca_10 írta:a legnagyobb baj a mutatott játékkal és a hozzáállással az hogy 2 szezon után sem érti valverde, hogy hova került és milyen csapat edzője és mik az elvárások.
a bilbao,villareal,valencia és a többi másodkategóriás csapat, aminél elképzelhetetlen volt a triplázás minden évben, ott ez elég.
ide nem.
Nem állandó elvárás, a tavalyi szezonnak pl. úgy mentünk neki, hogy jó, ha megvan a bajnokság. Idén minden úgy állt, hogy illett volna összejönnie, a keret is megvolt hozzá, a legtöbb nagycsapat kizúgott, a bajnokság is hamar zsebbe volt.ktm írta: Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.Barca_10 írta:a legnagyobb baj a mutatott játékkal és a hozzáállással az hogy 2 szezon után sem érti valverde, hogy hova került és milyen csapat edzője és mik az elvárások.
a bilbao,villareal,valencia és a többi másodkategóriás csapat, aminél elképzelhetetlen volt a triplázás minden évben, ott ez elég.
ide nem.
Tavalyi éve az jó volt, elment Neymar, Dembele lesérült és sorra hoztuk a meccseket. Kár, hogy a vége el lett kumma.Mihu írta:Véleményem szerint semmi olyan nem történt a 2 év alatt, amire azt mondom, hogy büszkék lehetünk, mert amit hoztunk, az kb. a kötelező. Azért sokat mond az is, hogy a 2 év alatt egyetlen egyszer nem hallottuk, hogy a Camp Nou skandálta volna Ernő nevét. És 2 évről beszélünk, nem egy szezonról.
Nem tudom, hogy ennél jobban le lehet-e írni. Ha Ernő marad, ugyanez a kilátástalan, elképzeléstelen, ócska, biztonsági foci marad, ami egy Barcelonára nézve, szégyen.Mihu írta: Sikerült megérteni a lényeget, úgy látom...
Arra akartam rávilágítani, hogy a kupák sokszor elfedik a valóságot.
Van egy Messink, van egy csomó olyan játékosunk, aki már többször rongyosra verte a világot. Ezzel a kerettel és egy idén teljesen széteső Real-lal, plusz egy aranykora végén vagy már azon túl járó Atleti-vel szemben azért hagy ne essek már hasra a bajnoki címtől. Tulajdonképpen azt mondom, hogy kötelező volt.
Mint ahogy a mai Barcelona-nak kötelező túljutni a BL csoportkörön és megverni egy Lyon-t. Aki szerint ez nem kötelező elvárás a jelenlegi kerettel és Messivel, az jelentkezzen...
Véleményem szerint semmi olyan nem történt a 2 év alatt, amire azt mondom, hogy büszkék lehetünk, mert amit hoztunk, az kb. a kötelező. Azért sokat mond az is, hogy a 2 év alatt egyetlen egyszer nem hallottuk, hogy a Camp Nou skandálta volna Ernő nevét. És 2 évről beszélünk, nem egy szezonról.
Fogunk? 3 héttel ezelőtt triplázásról beszélt mindenki. Most meg mivan? Szerintem túl vagyunk már ezen. Mármint hogy bele fogunk bukni.Mihu írta:Abba fogunk belebukni, hogy két emberhez görcsösen ragaszkodunk. Coutinho és Ernőbá'
Sikerült megérteni a lényeget, úgy látom...Léfe írta:Uristen ! Adjuk vissza az aranyat egy jó meccsünk sem volt. Megye II.