Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Nyiri81
Entrenador del Barça

2019.05.30. 12:41:04

davi10 írta:Ettől meg a "Barca-DNS" dumától megyek a falnak.
Én meg a "nem Barca szint" dumáltól vagyok ki. Ez mit is jelent? Csak úgy röpköd a játékosokra ez a jelző. Közben Origi, Wijnaldum beárazta az egész bandát. Ők sem Barca szint. Vagy micsoda.
Csak is Puyol
Cestus
Director del Fútbol

2019.05.30. 12:00:19

davi10 írta: Na igen, ez az a marketingszöveg, amit én se értek. Úgy néz ki nem csak 1-2 szurkoló ragadt a Pep-érában.
Ettől meg a "Barca-DNS" dumától megyek a falnak.
Először az el clásicon volt ez, ott még egész találó volt, mert ugye a Real fehérben tolja, mi színesben. De aztán túl lett tolva. A Barca-DNS meg zseniális, én már lassan minden kommentemben használom. :D

A Barca ball, ami meg az előző nyarat tette "színessé", szerintem meg se lett beszélve itt a fórumon. Az volt még egy agyrém. :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2019.05.30. 11:18:39

ki kellett volna tenni, mert a BL vele tényleg nem lesz meg, úgy tűnik. még a Pool ellen védtem, mert úgy voltam vele, hogy nálam belefér a csapat sokszor takarékon tartása egy öreg Suarez meg egy öregedő Messivel elől, amennyiben ennek megvan az eredménye tavaszra - hát pont kipukkanás lett, nem darálás. ez így nem éri meg nálam sem.

és hát persze a BL sosem kötelező, de 4 éve nem nyertük meg, ami ilyen keret meg anyagi ráfordítás után kezd luxus lenni. tudtam volna örülni még egy Allegri korszaknak Xavi előtt, persze ez csak ilyen vágyálom, mert nem is jött szóba. Martínez meg Koeman nem tudom, milyen lett volna, de EV itt tartása a történtek után, a lehető legkiábrándítóbb forgatókönyv.
davi10
Llegenda del Barça

2019.05.30. 11:05:49

baas11 írta:Ami már nekem kellemetlen ..: "We color football" :lol:
Nemáá...
Na igen, ez az a marketingszöveg, amit én se értek. Úgy néz ki nem csak 1-2 szurkoló ragadt a Pep-érában.
Ettől meg a "Barca-DNS" dumától megyek a falnak.

Ma már ahogy nézem, inkább játékosmozgásokat emleget a sajtó, mint edzőváltást.
Nem hiszem, hogy a problémáinkra az lenne a megoldás, hogy eladjuk Malcom-ot, Dembele-t, Coutinho-t, Rakitic-et és Semedo-t aztán veszünk egy Griezmann-t.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
baas11
Entrenador del Barça

2019.05.30. 10:56:04

Ami már nekem kellemetlen ..: "We color football" :lol:
Nemáá...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Cseri
Entrenador del Barça

2019.05.30. 09:51:42

Én nem tartozom Valverde utálói körébe,de azt gondolom távoznia kell. Azért csalódtam benne,mert nem mondott le önként, két ugyanúgy elkövetett hiba miatt. Azt gondolom képtelen átlépni a saját árnyékát és ez a következő idényben sem lesz másként. Ezek szerint egyelőre utódban sem kell gondolkodni,ami a felmerült nevek kapcsán nem olyan nagy baj, csak a váltás miatt váltani nem biztos,hogy jó jel(Koeman zéró eredménnyel vagy Blanc semmivel sem jobb karakter,mint Valverde)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
vg99
Capitá del Barça

2019.05.30. 08:42:03

Nem hiszem el, hogy ez a koncepció nélküli, nézhetetlen játék csak minket idegesít, és nem történik valami. Menjen Barto is Valverdével együtt, de nagyon gyorsan. Miért kell megvárni, amíg minden széthullik és neki rohanunk ennél jobban is a falnak? Ez kinek jó?
Samper
Director del Fútbol

2019.05.30. 05:45:14

Valverde horizontja a LaLiga. Arra koncentrál, hogy nyerjük a bajnokságot és Messi legyen gólkirály. Ez kétszer is sikerült. E mellett még összejött egy BL negyeddöntő és egy Király kupa döntő. Miért bántjátok szegényt? Ennyit tud és valójában erre szerződött. Ezért ragaszkodik hozzá Barto és ezért tartanák meg a csapatkapitány-helyettesek. A konstrukció csak a következő bajnokságban és a lelátón bukhat meg. Illetve a Board máris gondol a Barto utáni korszakra "terven felül".
ALEXDP
Capitá del Barça

2019.05.30. 03:42:03

herlius írta:
davi10 írta:
ktm írta: Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
Nem állandó elvárás, a tavalyi szezonnak pl. úgy mentünk neki, hogy jó, ha megvan a bajnokság.
Azért erős optimizmusra vall, hogy a tavalyi szezon előtti káoszt és a Real bombaformáját elnézve bárki is bajnoki címről álmodozzon. Neymar távozása után egy totálisan megzuhant társaságot örökölt Valverde, amiben nagyon komoly rizikó volt. Én már annak is örültem volna, ha szégyenszemre nem leszünk a Real pofozógépe, ehhez képest a szuperkupa kisiklást leszámítva elég jól kijött a lépés.
A Real bombaformája is túlzó, a pofozógépes rész méginkább!
Hétről hétre nézzük a meccseket, és látjuk, mi történik.
Tisztázni kellene, hogy nem szarok vagyunk, hanem nem mindig vagyunk ELÉG jók!
Én egyáltalán nem éreztem vagy gondoltam akkor (sem), hogy milyen alárendelt helyzetbe kerülünk...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2019.05.29. 22:25:00

Sinya22 írta:Dárdaival rámegyünk a 93. perces Piqué fejes gólokra :D

na és aztán?! Ha Realnak lehetett csinálnia ezt Ramossal? :D :D :D
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2019.05.29. 20:43:33

davi10 írta:
ktm írta: Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
Nem állandó elvárás, a tavalyi szezonnak pl. úgy mentünk neki, hogy jó, ha megvan a bajnokság.
Azért erős optimizmusra vall, hogy a tavalyi szezon előtti káoszt és a Real bombaformáját elnézve bárki is bajnoki címről álmodozzon. Neymar távozása után egy totálisan megzuhant társaságot örökölt Valverde, amiben nagyon komoly rizikó volt. Én már annak is örültem volna, ha szégyenszemre nem leszünk a Real pofozógépe, ehhez képest a szuperkupa kisiklást leszámítva elég jól kijött a lépés.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2019.05.29. 20:38:24

ktm írta:
Barca_10 írta:a legnagyobb baj a mutatott játékkal és a hozzáállással az hogy 2 szezon után sem érti valverde, hogy hova került és milyen csapat edzője és mik az elvárások.
a bilbao,villareal,valencia és a többi másodkategóriás csapat, aminél elképzelhetetlen volt a triplázás minden évben, ott ez elég.

ide nem.
Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
Nem az állandó triplázás hiánya a probléma, hanem a hogyanja.
Ha tavaly továbbmentünk volna 4-1-es(!!) odavágó után, és a Liverpool kiejt minket egy kemény párharcban, ahol nüanszokon múlott, akkor egy rossz szavunk sem lett volna, mert egy BL erről szól.
Idén szintén, ha egy otthoni 2-1, 2-2 után idegenben kiesünk 1-2 góllal, azt lehet mondani tisztes helytállásnak, és annak hogy jobb volt az ellenfél, ez van, ezzel együtt lehet élni.

NADE nem ez történt, csont nélkül estünk ki Rómában is, és Liverpoolban is egy szinte megnyert párharcból, a földbe tiportak minket, mert Valverde csak áll, és képtelen belenyúlni a játékba pozitívan, esetleg feltüzelni a csapatot.
Arról nem is beszélve, hogy alapvető dolgokra nem képes reagálni, hogy már az első perctől Arthurért sírt a játék képe a visszavágón, mert 5 mp-re sem tudtunk labdát megtartani, erre ő azt lépi, hogy lehozza Vidalt, aki még csinált is valamit, Arthurt meg csak azután küldi be, hogy 3-0-s állásig mozizott és már akkor totálisan mindegy volt #-o #-o

Azt hittem a Róma elleni visszavágónál nem lehet nagyobb fájdalom, erre bemutatták idén, mindezt a BL döntő küszöbén, ahol egy jelentősen tapasztalatlanabb ellenfél várt volna minket #-o
Mindkettő párharc elszabása olyan hiba, hogy egy becsületes edző aki kicsit magába is tud nézni, az önként lemondott volna a meccs/szezon után, lásd Gattusot.
Erre Ernőkénk lenyomja ezt kétszer, és még utána ő a flegma, mintha valami 50 éve Barca legenda lenne. :roll: Eszem megáll
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2019.05.29. 20:54:13-kor.
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.05.29. 20:28:17

Nem azt írtam hogy elvárás hanem hogy elképzelhető, magyarul benne van a potenciál a csapatban minden évben a 3 kupára. Ameddig Messi itt van mindenképp, de ehhez neki is engednie kell.

És az, hogy felküldi úgy a csapatot 3-0-ás első meccs után hogy ‘gyerekek nem akarok 4-et kapni’ na ez amatörizmus és elfogadhatatlan egy Barcelonánál.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
davi10
Llegenda del Barça

2019.05.29. 20:08:41

Nem állandó elvárás, a tavalyi szezonnak pl. úgy mentünk neki, hogy jó, ha megvan a bajnokság. Idén minden úgy állt, hogy illett volna összejönnie, a keret is megvolt hozzá, a legtöbb nagycsapat kizúgott, a bajnokság is hamar zsebbe volt.
Erre 3-0-ról csont nélkül kiestünk, mint egy amatőr brigád.

De ne kelljen már elnézést kérni, hogy egy Barcelonánál minden sorozatban a végső győzelem a cél.
Kép
ktm
Capitá del Barça

2019.05.29. 20:00:00

Barca_10 írta:a legnagyobb baj a mutatott játékkal és a hozzáállással az hogy 2 szezon után sem érti valverde, hogy hova került és milyen csapat edzője és mik az elvárások.
a bilbao,villareal,valencia és a többi másodkategóriás csapat, aminél elképzelhetetlen volt a triplázás minden évben, ott ez elég.

ide nem.
Azert az allando triplazas, mint elvaras, nem realis, valoszinu csak azok gondolkodnak ebben, akik Pep csapatan nottek fel.
recrea
Llegenda del Barça

2019.05.29. 19:46:41

Totálisan mindegy, h milyen két szezonja volt, h mit nyert, mit nem nyert, milyen aranyos ember, mennyire szereti Messi vagy a szertáros, mennyi nőt dugott meg a szezonban, van-e jobb edző a földön vagy nincs, h "ki lenne alkalmasabb" (ez a kedvencem). Nem teheti meg egy edző sem azt az amatőr, világtalan, hozza nem értő dolgot, h kétszer kiejt minket 3 gólról úgy, hogy agyonvernek a visszavágón, h közünk nincs a meccshez, úgy, h a mezei szurkoló is látja, hogyan kéne a visszavágón focizni.

Egyszerűbb lenne annak a pár embernek beismerni, h tévedett, minthogy "szakmai" érveket hoz fel emberünk mellett :D nem tudom, h sírjak vagy nevessek.
Barca_10
Entrenador del Barça

2019.05.29. 19:03:35

a legnagyobb baj a mutatott játékkal és a hozzáállással az hogy 2 szezon után sem érti valverde, hogy hova került és milyen csapat edzője és mik az elvárások.

ide nem.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2019.05.29. 18:57:40

Mihu írta:Véleményem szerint semmi olyan nem történt a 2 év alatt, amire azt mondom, hogy büszkék lehetünk, mert amit hoztunk, az kb. a kötelező. Azért sokat mond az is, hogy a 2 év alatt egyetlen egyszer nem hallottuk, hogy a Camp Nou skandálta volna Ernő nevét. És 2 évről beszélünk, nem egy szezonról.
Tavalyi éve az jó volt, elment Neymar, Dembele lesérült és sorra hoztuk a meccseket. Kár, hogy a vége el lett kumma.
az idei év gyengébb volt, de még mindig vállalható. Viszont mivel nem látszik javulás nincs értelme folytatni. Több van a csapatban, mint amit kihozott belőle.
davi10
Llegenda del Barça

2019.05.29. 18:19:50

Én is osztom, amit Mihu írt. Annyit hozzátennék, hogy idén azért lehetett hallani, még ha halkan is, hogy Valverde-t éltették 1-1 meccsen.

Remélem ez az időhúzás csak azért van, mert egyeztetnek a belga vagy a holland szövetséggel a kapitány váltásáról.

De azt tartom, hogy jöhet ide nyáron MBappe, Neymar, Hazard, bárki, amíg Valverde az edző én egy jó ideig nem fogok meccset nézni.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2019.05.29. 18:15:16

Mihu írta: Sikerült megérteni a lényeget, úgy látom...

Arra akartam rávilágítani, hogy a kupák sokszor elfedik a valóságot.

Van egy Messink, van egy csomó olyan játékosunk, aki már többször rongyosra verte a világot. Ezzel a kerettel és egy idén teljesen széteső Real-lal, plusz egy aranykora végén vagy már azon túl járó Atleti-vel szemben azért hagy ne essek már hasra a bajnoki címtől. Tulajdonképpen azt mondom, hogy kötelező volt.

Mint ahogy a mai Barcelona-nak kötelező túljutni a BL csoportkörön és megverni egy Lyon-t. Aki szerint ez nem kötelező elvárás a jelenlegi kerettel és Messivel, az jelentkezzen...

Véleményem szerint semmi olyan nem történt a 2 év alatt, amire azt mondom, hogy büszkék lehetünk, mert amit hoztunk, az kb. a kötelező. Azért sokat mond az is, hogy a 2 év alatt egyetlen egyszer nem hallottuk, hogy a Camp Nou skandálta volna Ernő nevét. És 2 évről beszélünk, nem egy szezonról.
Nem tudom, hogy ennél jobban le lehet-e írni. Ha Ernő marad, ugyanez a kilátástalan, elképzeléstelen, ócska, biztonsági foci marad, ami egy Barcelonára nézve, szégyen.

Aki meg ezt nem látja, s beéri egy spanyol bajnoki címmel, amit eredménynek tekint, akkor nincs is miről beszélni, vagy vitatkozni.

Nekem senki ne adja be, hogy egy olyan edzővel, aki radikális lépésekre képes, aki felgyullad a pálya mellett, nem játszanánk mi szombaton BL döntőt, s nem zsebeltük volna be röhögve a spanyol kupát. Könyörgöm, a spanyol 4-től kaptunk ki..

Valverde lehet, hogy jó edző, de nem ide, max. egy olasz középcsapathoz.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Nyiri81
Entrenador del Barça

2019.05.29. 17:30:28

Mihu írta:Abba fogunk belebukni, hogy két emberhez görcsösen ragaszkodunk. Coutinho és Ernőbá'
Fogunk? 3 héttel ezelőtt triplázásról beszélt mindenki. Most meg mivan? Szerintem túl vagyunk már ezen. Mármint hogy bele fogunk bukni.
Csak is Puyol
knor
Jugador del Barça

2019.05.29. 16:58:20

Mihu: minden szavadat adom
Mihu
Director del Fútbol

2019.05.29. 15:07:06

Léfe írta:Uristen ! Adjuk vissza az aranyat egy jó meccsünk sem volt. Megye II.
Sikerült megérteni a lényeget, úgy látom...

Arra akartam rávilágítani, hogy a kupák sokszor elfedik a valóságot.

Van egy Messink, van egy csomó olyan játékosunk, aki már többször rongyosra verte a világot. Ezzel a kerettel és egy idén teljesen széteső Real-lal, plusz egy aranykora végén vagy már azon túl járó Atleti-vel szemben azért hagy ne essek már hasra a bajnoki címtől. Tulajdonképpen azt mondom, hogy kötelező volt.

Mint ahogy a mai Barcelona-nak kötelező túljutni a BL csoportkörön és megverni egy Lyon-t. Aki szerint ez nem kötelező elvárás a jelenlegi kerettel és Messivel, az jelentkezzen...

Véleményem szerint semmi olyan nem történt a 2 év alatt, amire azt mondom, hogy büszkék lehetünk, mert amit hoztunk, az kb. a kötelező. Azért sokat mond az is, hogy a 2 év alatt egyetlen egyszer nem hallottuk, hogy a Camp Nou skandálta volna Ernő nevét. És 2 évről beszélünk, nem egy szezonról.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2019.05.29. 14:52:45

Uristen ! Adjuk vissza az aranyat egy jó meccsünk sem volt. Megye II.
Mihu
Director del Fútbol

2019.05.29. 14:28:10

Lehet hivatkozni a kupákra, de azért ha azok mögé nézünk, akkor már árnyaltabb a kép... A lent leírtakat kérem mindenki úgy nézze, hogy van egy Messink, aki majdnem azt mondom, hogy élete formájában játszik (újra) és van egy összeszokott csapatunk, akikben ott van a Barca DNS, aminek segítségével 3x szétvertük a világot.

Tavalyi szezon:

:arrow: Tavaly a BL-ben a Chelsea ellen úgy mentünk tovább, hogy a Chelsea az első meccsen eldönthette volna a továbbjutást. Ha az első félidőben 2-0, egy szavunk nem lehetett volna, és a meccs hátralevő részében is közünk nem volt a dolgokhoz. Ha nincs az az eladott labda, akkor lett volna fejvakarás rendesen a visszavágóra.... Majd jött Róma...

:arrow: Ahogy már előttem említették, a Levante meccs. 2-vel a vége előtt, az utolsó idegenbeli meccsen, egy Levante ellen, 2-1-es félidő után, a veretlenség küszöbén nem lehet úgy kijönni, hogy 11 perc alatt kapunk 3-at... Innen is látszik, hogy motivációban egyenlő a nullával. Akkor már a római zakón régen túl voltunk, ez az egy dolog maradt a szezonban, amivel történelmet lehetett volna írni. És akkor 2-1 oda, félidő, 11 perc alatt 5-1 oda...

Idei szezon:

:arrow: Ezzel a pontszámmal spanyolban legutóbb a 08-09-es szezonban, tehát 10 évvel ezelőtt lehetett bajnok valaki.
:arrow: Ennyi rúgott gólnál csak a 07-08-as szezonban lőttünk kevesebbet, 11 évvel ezelőtt.
:arrow: A top 5 bajnokságból ugye a Bundesligában csak 34 meccset játszanak, így csak az angol, a francia és az olasz bajnoksággal lehet összehasonlítani. Mind a háromban több pont kellett a bajnoki címhez. Tehát innen is látszik, hogy az idei egy bűn gyenge bajnoki szezon volt. Erre se lehet annyira büszke, mint ahogy a mutatott játékra se.

:arrow: A BL-ben egy gyenge Lyon és egy még gyengébb MU ellen sikerült továbbjutni. Aki látta ezeket a meccseket, az láthatta azt is, hogy ez a két csapat nem volt velünk egy súlycsoportban, tehát nagy eredménynek nem nevezném a kiütésüket.
:arrow: A Liverpool elleni visszavágót meg azt hiszem nem kell magyarázni.

Ezen kívül annyi történt, hogy a fiatalok közül senki nem lett beépítve, Coutinho folyamatos játszatása viszont ellenben nagyon ment, annak ellenére is, hogy a csávó kb. másfél éve nem tudott értelmes megmozdulást felmutatni...

Abba fogunk belebukni, hogy két emberhez görcsösen ragaszkodunk. Coutinho és Ernőbá'
Kép
Válasz küldése