2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi, leginkább ez a mamaleváltásos sztori érdekelt, ez nekem kimaradt.Rabiot írta:Meg van.
Azért ez szép termés, nem gondoltam volna, hogy így alkot Auba. Icardi meg tényleg messze a legjobban csengő név, de Messivel valóban lehet valami viszályuk. Vagy csak az argentin öltöző utálja kollektíven, és így nem vállalhat ő sem közösséget vele kapitányként máshol sem.davi10 írta:- Pierre-Emerick Aubameyang 18-06-1989 / 31 goals & 8 assists in 51 matches
Luisnak, ha jól tudom az egyik nagyszülője(talán a nagyapja) Lengyel származású. Valamikor hallottam egy olyat, hogy akár választhatta volna a Lengyel válogatottat is(nonsensedavi10 írta:Tegnap több helyen lehetett olvasni, hogy ha Conte megy az Interbe, akkor első dolga lesz kikukázni Icardi-t. Ma már bejelentették hivatalosan is, hogy Ő az új edző.
Én még mindig tartom, hogy jó választás lenne, az utánpótlást is megjárta és tényleg nincs olyan sok vérbeli 9-es a piacon, ilyen fiatal meg főleg nem. De ha jól tudom ezt Messi másképp gondolja
A SPORT szerint ez a lista, ahonnan jöhet az új 9-es:
- Pierre-Emerick Aubameyang 18-06-1989 / 31 goals & 8 assists in 51 matches
- Alexandre Lacazette 28-05-1991 / 19 goals & 13 assists in 49 matches
- Timo Werner 06-03-1996 / 19 goals & 10 assists in 37 matches
- Luka Jovic 23-12-1997 / 27 goals & 7 assists in 48 matches
- Krzysztof Piatek 01-07-1995 / 30 goals & 2 assists in 42 matches
- Nicolas Pépé 29-05-1995 / 23 goals & 12 assists in 41 matches
Filipe Luis viszont "felajánlotta" magát a Barca-nak, ingyen érkezne. Viszont van neki eu-s útlevele? Ha Cucurella nem győzi meg az illetékeseket, akkor egy szezonra jó kiegészítő lehetne.
Meg van. http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... -t-2685483" target="_blankCestus írta:Ezt nem tudtam, tényleg? Tudsz esetleg egy forrást dobni? Csak kíváncsiságból kérdem.Rabiot írta:Barca egyszer már meg egyezett Rabiotékkal, de az anyja el kezdett kupeckodni emelgette az árakat ezért megszakadt a kapcsolat.Szerintem Rabiot szándéka komoly, mert lecserélte anyját mint képviselőjét, új képviselője van akivel újra lehet kezdeni korrektül a tárgyalásokat.
Ezt nem tudtam, tényleg? Tudsz esetleg egy forrást dobni? Csak kíváncsiságból kérdem.Rabiot írta:Barca egyszer már meg egyezett Rabiotékkal, de az anyja el kezdett kupeckodni emelgette az árakat ezért megszakadt a kapcsolat.Szerintem Rabiot szándéka komoly, mert lecserélte anyját mint képviselőjét, új képviselője van akivel újra lehet kezdeni korrektül a tárgyalásokat.
Barca egyszer már meg egyezett Rabiotékkal, de az anyja el kezdett kupeckodni emelgette az árakat ezért megszakadt a kapcsolat.Szerintem Rabiot szándéka komoly, mert lecserélte anyját mint képviselőjét, új képviselője van akivel újra lehet kezdeni korrektül a tárgyalásokat.Cestus írta:Jó ez a Rabiot, csak koránt sincs ingyen. A PSG-nek ugyan nem kell fizetni, de a múlt pletykái alapján ő és az anyja a világ összes pénzét elkérnék, valszeg ezért nem olyan vonzó a kluboknak mégsem.
Ezt a gondolatot kilehet jelenteni Neymarról Messiről kellő áttekintés nélkül. Összességében jobb mint a középpályásaink, az apró részleteket figyelve jól össze dolgozna nagyjainkkal. Természetesen ha befogadják. nyugodj meg Neymarral is jól működik és Messivel is jól fog, Ha a vezetés úgy akarja. Úgy gondolom a két fél részéről levő nagy csend az átigazolás előtti várakozás ideje. Ellene játszani csökkentené a Barca esélyeit.Grimaldo írta:Jó játékos ,de azt leszámítva ,hogy "ingyen" jöhetne semmi nagyon extra nincs benne ,totál felesleges igazolás lenne.Rabiot írta:Semmi hír Rabiotról. Nézem a videóit tökéletesen illene a csapatba. Remélem nem engedik elveszni. Nem kommentálom a képességeit, nézzétek meg. https://www.youtube.com/watch?v=p7ot593dhn8" target="_blank
Ilyen videókat meg bármelyik topligás játékosról összelehet vágni akár egy szezonban is.
Jó játékos ,de azt leszámítva ,hogy "ingyen" jöhetne semmi nagyon extra nincs benne ,totál felesleges igazolás lenne.Rabiot írta:Semmi hír Rabiotról. Nézem a videóit tökéletesen illene a csapatba. Remélem nem engedik elveszni. Nem kommentálom a képességeit, nézzétek meg. https://www.youtube.com/watch?v=p7ot593dhn8" target="_blank
Hamarabb fogadnám el Luis Figo-t a Barcában mint Neymar-t. Ha visszajönne onnantól lennék Real Madrid szurkoló.Subinho írta:Ronal.10 írta:Fúúú de örülnék Neymarnak még ha Valverde marad is, sokkal színesebb lesz a játékunk.
Ney-Suarez-Messi
Cou-De Jong-Raki
Alba-Ligt-Pique-Semedo
TS
Bárki lenne az edző biztos élvezetes meccsek lennének ismét.
Jééézusom!!! Valverde biztos felrakná az MSN-t+Coutinhot a kp-ra, Busiról nem is beszélve, és 3 fiatallal: Semedo, De Jong, De Ligt.... Peeersze... Nap kommentje komolyan!!! Hamarabb fog Buszkecc játszani mankóval Valverdénél, mint De Jong.
Ronal.10 írta:Fúúú de örülnék Neymarnak még ha Valverde marad is, sokkal színesebb lesz a játékunk.
Ney-Suarez-Messi
Cou-De Jong-Raki
Alba-Ligt-Pique-Semedo
TS
Na ja, aki nem elvakult hater az ketszer meggondolja, hogy kivagjon-e egy 20+ golos csatart, plane amig nincs a keretben olyan, akire azt lehetne mondani, hogy garantaltan elrak 15 golt Suarez helyen.Léfe írta:Csak azt nem értem, hogy többen ittt különböző összeálításokkal jönnek. Mindegyikben szerepel Suarez. Ugy kivágnám, hogy a lába sem érné a földet Busival és Rakiticcsel, Cutinhoval együtt.
Megvan a támadóigazolásunk fiúk.davi10 írta: Arda Turan visszajöhet a kölcsönből, a Basaksehir nem tart igényt rá. Viszont érdeklődhet iránta a Galatasaray vagy az Inter. A klub minimális összegért megválna tőle.
Valverde szerintem még az MSN-hez is töketlen lenne, nemhogy még egy Coutinho-t is felrakjon mögéjük.Ronal.10 írta:Fúúú de örülnék Neymarnak még ha Valverde marad is, sokkal színesebb lesz a játékunk.
Ney-Suarez-Messi
Cou-De Jong-Raki
Alba-Ligt-Pique-Semedo
TS
Elképzelem ahogy Ernő bá behívja az öltözőbe és udvariasan megkéri, hogy ne csináljon már ilyet többet, legyen szívesvinszentvega írta:Nyílván keményen fenékbe lenne rugva, ha mondjuk csak úgy elugrana bulizni, valami kötelező program helyett.
Szerintem csak annyi az egész, hogy a vezetőség bedobta hogy ezzel foglalkozzon a jónép, ne pedig azzal hogy szégyen szemre Valverde ugyanúgy marad, miközben 2 ekkora égés után még Guardiola is repült volna egy normális vezetőséggel, nemhogy Valverde.vinszentvega írta:Nem tudom... valahogy úgy érzem, hogy ez a Neymaros story még a végén tényleg igaz lesz...
Igazat megvallva ezt kis makákót, a becsvágy vittel el( meg a pénz of course), de tudja ő jól, hogy pályafutása legnagyobb hibáját követtel el. Szerintem Ő is akarná, hogy újra egy rendes bajnokságban legyen, rendes társak között. Az más kérdés, hogy a fizetési és party igényeit nálunk nem biztos hogy keresztül tudná vinni. Nyílván keményen fenékbe lenne rugva, ha mondjuk csak úgy elugrana bulizni, valami kötelező program helyett. Bár Romarionál is bejött a gyermeki fenyegetés... Az a bizonyos Rió-i karnevál-os story ugye...![]()
![]()
Még abban is benne lennék, hogy Kérésére Alvest is visszahozzák még egy évre..( na jó ez nagyon tetszene)