2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
MatyiG írta:Nyilván mindig azt kellene igazolni, aki végül nem ide jön.Mendy minek jönne? Padozni még 2-3 évig Alba mögött?
Azok után, ahogyan távozott, nem fordul ki tőle a gyomrod?Nero. írta:Rajtam kívül van olyan őrült aki boldog lenne egy Dembelé + Coutinho = Neymar cserével?
Rakiticet nem adnám.
Nem, de ugyanazt próbáljuk játszani 2 éve csak Xavi,Iniesta és Alves nélkül, klasszikus bal-és jobbszélső nélkül a kezdőben. Sokszor elmondtam már, a keret adott lenne egy direktebb, kiegyensúlyozottabb és ezáltal kiszámíthatatlanabb játékra, de ehhez a selejtet kellene kiszórni a kezdőből és valverdet leváltani. Alba nem tartozik közéjük, és valóban sok a gólpassza meg Messivel [auto_cenzúra] összejátszik, de anno Alves-Messi volt a jobb oldalon, az az oldal volt a domináns míg a balhátvédünk-Alba vagy Abidal-nem mentek fel annyiszor, mégsem voltunk ennyire egyoldalasak, ez pedig edzői hiba. Átlagban 3-4 ember van a baloson és oldalpassz Rakiticcel a jobbon, a kispadon és lelátón-vagy orvosi szobában-pedig vannak a gyors, klasszis alapanyaggal rendelkező játékosok.MatyiG írta:30 éves Alba, szerinted már csak a következő szezonban marad stabil kezdő a csapatban?
Mendy? Akit a hírek szerint azért kukáztunk, mert épp 1 meccsen(ellenünk) nem nyerte el a vezetőség tetszését?!dkveszta87 írta:Komolyan mondom, hogy vicc ez az egész vezetőség, Valverdéstől, Griezmmanostul, Gomes, Digne és még lehetne sorolni..eddig igyekeztem viszonylag nyugodtan fogalmazni, de ez elképesztő.. a Barca vs Real topicban is írták és olvastam máshol is, h Jovic -> Real.. és még lesz egy Mendy is, akit szintén hírbe hoztunk velünk is. Nem mondom azt, h mindkettő tutira be fog válni nekik, de egyértelműen jó igazolásnak gondolom őket.. árban a kettő együtt is kb egy Griezmann ára, nem mellékesen Lajos és Alba posztjai, ahova már rég szeretnénk vásárolni..nagyon nagy bajok vannak a vezetőségben, keserves pár évnek nézünk elébe.. azt kívánom, bárcsak ne legyen igazam.. továbbra is Visca el Barca!
Ezt remélem valami troll kategóriában írtad mert ha te eszt el is hiszedNervo írta:A PSG - Paris Saint-Germain együttese Edinson Cavanit és Thomas Meuniert is odaadná az FC Barcelonanak Philippe Coutinhoért cserébe.
[Mundo Deportivo]
Kevin De BruyneMatyiG írta:Mondjuk akkor ki a nagy durranás irányító középpályás a világon jelenleg?