Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a madridistákra értettem. Ha oda megy, akkor ők is azt mondanák hogy Zambrotta a jobb. És ha megnézed az 12x játékban is őt írtam jobbnak.noname írta:Valdes azért a bajnokság második felére összekapta magát. Én az alapján inkább maradok az X-nél.
Az Edmilson-Emerson pedig nagyon szoros.
És ha már kíváncsi vagy: én mindig is jobbnak tartottam Zambrottát a brazilnál, csakúgy mint még sokan.
Ezt is írd bele.Charlie N-E-V-E-T-S-É-G-E-S.Fejo írta:Komolyan mondom, nevetséges az üldözési mániád...Charlie írta:Ezt ne írd bele a jelentésedbe Canterának, köszönöm.
Valdes azért a bajnokság második felére összekapta magát. Én az alapján inkább maradok az X-nél.Marci írta:mi se tudunk sokkal reálisabban gondolkozni
Valdes-Casillas 2, egyértelmű sajnos
Zambrotta-Cicinho 1
Puyol-Cannavaro x (egy szint, ennél nem kell jobb)
Marquez-Ramos 1 (Ramos még fiatal egy kicsit de azér jó lesz)
Gio-Carlos 1 (bár Gio-tól sem vagyok elragadtatva. Calros már megkopott)
Edmilson-Emerson 2 (sztem)
Xavi-Guti 1 de guti se rossz
Messi-Robinho 1x (robinho is hihetetlen, de messi istentáp)
Deco-Beckham 1 (kicsit más stílus, és beckham nincs formában)
Etoo-Ronaldo 1 (meglátjuk mit hoz ki capello belőle, fénykorában jobb volt)
Roni-Baptista 1
Ja az érdekes hogy azóta lett cannavaro a világ legjobbja mióta megvették. jól játszott a vébén, de nem volt jobb a francia védőknél például.
meg arra is kíváncsi lennék hogy hányan mondanák zambrottát jobbnak cicinho-nál ott, ha nekik sikerült volna megvenniük. de nagyon nem volt szükségük rá, max a bal oldalra.
de tényleg leállhatnánk a madridista állandó idézgetésével. még nincs is bajnokság. kit érdekel?
Azt hittem, hogy nálatok kedvesek az emberek és lehet tőletek tanulniCharlie írta:Swineherd!
Te meg az 1 mondatos, építőjellegű komoly hozzászólásaidat felejtsd már el itt.Kösz.
C.
Na ezt megint rossz helyen kezded emlegetni... Olvass már vissza néhány hsz-t, hogy a kedvenc Barcás tagjaitok oldalakon keresztül a madridistáról idézgetnek és szapulják az ottaniakat...Charlie írta:Bár kellenek ilyen arcok - ahogy Cantera mondta - akik árulkodnak, mert sok a csúff Barcás.
Miért mit kellett volna csinálnia a klubtársával aki az egyik példaképe és barátja? Amíg tartott a meccs addig ellenfelek voltak, de a lefújás után "újra" barátok. Szerintem épp szép gesztus volt tőle! Ő akkor játszott "vele" utoljára egy pályán.Vito írta:emelett még idióta is ez a Robinho. feltűnt, hogy a franciák ellenei, vereséggel záródó VB meccs után, vigyorogva ugrott Zidane nyakába
Köszönjük, hogy meglátogattál minket!Real Madrid The King írta:Casillas - Valdes sima 1
Cicinho - Zambrotta 1x
Cannavro - Puyol sima 1
Ramos - Marquez x
R.Carlos - Gio sima 1
Emerson - Edmilson legsimább 1
Guti - Xavi x
Robinho - Messi sima 1
Beckham - Deco 1
Ronaldo - Eto'o sima 1
Baptista - Ronaldinho 2
ügyes vagy.Real Madrid The King írta:
Bocs nekem igy van h
Casillas - Valdes sima 1
Cicinho - Zambrotta 1x
Cannavro - Puyol sima 1
Ramos - Marquez x
R.Carlos - Gio sima 1
Emerson - Edmilson legsimább 1
Guti - Xavi x
Robinho - Messi sima 1
Beckham - Deco 1
Ronaldo - Eto'o sima 1
Baptista - Ronaldinho 2
De ha jön kaká mert ugye visszautasitotta a Chelseat és csak Madridban akar játszani,akkor Ronaldinho - Kaká x
Bocs nekem igy van hMr. Master írta:Ha egy 12 éves madridista lennék, ezt írnám:
Valdes - Casillas 2
Zambrotta - Cicinho x
Puyol - Cannavaro x
Marquez - Ramos x
Gio - R.Carlos 2
Edmilson - Emerson 2
Xavi - Guti x
Deco - Baptista 1
Messi - Beckham x : lol:
Ronaldinho - Raul 1
Eto'o - Ronaldo 2
![]()