2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elég nagy az a HA.Ha egészséges szerintem top3..
Hagyjuk már ezt a mit tett a klubbal, meg hogy hogy lépett le, és aki elment ne jöjjön vissza szöveget
Ez nagyjából 300 millió euró. Ennyit megérne neked?Nero. írta:Én aláírnám.krisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Nem tudom honnan jön ez a kamu hir, de már több oldalon is láttam. Ennyire kretének lennének az újságok? Most komolyan...
Én aláírnám.krisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Nem tudom honnan jön ez a kamu hir, de már több oldalon is láttam. Ennyire kretének lennének az újságok? Most komolyan...
Hazardnak jövőre lejárt volna a szerződése.szbsz írta:Ennyire hülyék még mi sem lehetünk azért, ez a 3 játékos már önmagában többet ér mint Neymar, nem hogy még 100milla plusszba. A Real most igazolta le Hazardot 100-ér aki az elmúlt években szeritnem már jobb mint Neymar, legalábbis többet mutatott. Grizi nyert egy EL-t és egy VB-t, rendszeresen játszott nem volt sérült, 120 lenne ami reális szerintem, ha azt nézzük, hogy ő sem a legfiatalabb már. Neymar 1 évvel fiatalabb náluk, menetrendszerűen megsérül tavasszal, lassan többet van a kórházban meg a bíróságon mint a pályánkrisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Nem tudom honnan jön ez a kamu hir, de már több oldalon is láttam. Ennyire kretének lennének az újságok? Most komolyan...Ennek ellenére mi mégis visszahoznánk csillagászati összegér(Umt+Rakitic+Demb+100m=az alsóhangon 300m nálam), azok után, hogy kétszer műtötték, és semmi garancia, hogy nem fogják még egy párszor.
Ennyire hülyék még mi sem lehetünk azért, ez a 3 játékos már önmagában többet ér mint Neymar, nem hogy még 100milla plusszba. A Real most igazolta le Hazardot 100-ér aki az elmúlt években szeritnem már jobb mint Neymar, legalábbis többet mutatott. Grizi nyert egy EL-t és egy VB-t, rendszeresen játszott nem volt sérült, 120 lenne ami reális szerintem, ha azt nézzük, hogy ő sem a legfiatalabb már. Neymar 1 évvel fiatalabb náluk, menetrendszerűen megsérül tavasszal, lassan többet van a kórházban meg a bíróságon mint a pályánkrisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
A Jovic-sztori hátterét nem fogjuk megtudni, mindenesetre nekem az, hogy valakit 15 meccsen át figyelünk egy kicsit komolynak hangzik.El Pistolero írta:...
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ennek nem fordítva kéne lennie? Nem az ügynöknek kéne tiszteletben tartani a játékos döntését?soadroli írta:De Ligt has said "no" to Barça. Mino Raiola, the player's agent, has rejected Barcelona's offer and De Ligt respects the decision of his agent. [Cadena SER]
Feast4 írta:Kb. annyi beleszólása lehet az átigazolásokba mint neked vagy nekem.Rabiot írta:Elvisznek minden jó játékost az orrunk elöl. E.V. kellene lecserélni egy támadóbb játékot remélve. Miközben 80%-ban birtokoljuk a labdát, egy két kontrából megszívjuk Azt nem értem mi ebben az öröm?![]()
(Amúgy kit vittek el, akiért nagyon mentünk?)
Pl. Jovicsot a Madrid,Rabiotot a Juve, Matthijs de Ligtet mindenki nézegeti miközben hajlandóság sem mutatkozik. Ezen kívül sok játékos neve a felszínre került, majd elmerült. természetesen mindenkit nem lehet megvenni, de ily módon meggondolatlan kapkodásnak tűnik. Malkom jövetele derül égből a villámcsapás, majd jó képességei ellenére kispadozik, nem szólhat bele a vásárlásba, de ha kedve úgy tartja a kispadra sem ülteti. Természetesen vannak hibás vásárlások, mint Kevin Prince aki a kispadra sem való és vannak ellen példák.
Szerintem ezt a topicjába 100x átbeszéltük. Azért Ő az edző azért maradt edző mert biztonsági játékos, félti a helyét nem vergődik és tuti azzal dolgozik akit a vezetőség idehoz.
Itt szerintem várható de Ligt, Griezmann, ha szerencsénk van egy balhátvéd és ha minden klappol, Gomes, Rafhina, Denis távozik kb. 40 milláért a 3. Malkomot Vidált Dembuzt nem adnám el, ezekben a fiukban sok van, össze kell szoktatni őket folyamatos játékkal.
Cillessen talán ha szerencsénk van 30-ba elmegy, Mendes szerintem átigazolási szezon végéig kivarázsolja innen Semendot (így most jobb hátvéd nem lesz), ha pedig tényleg nagyon pénz kell és Bartoék kiszerettek belőle, Coutinhot 100ért talán valahova elnyomjuk és persze itt van Malcolm és Vidal akiket egy jó kínai ajánlatra várva szintén pénzé lehet tenni.
Ne legyen igazam de szerintem ez várható a következő pár hétben.
semmi értelme... talán valamit majd kompenzál a Valencia és elviszik innen Denistvg99 írta:Valaki magyarázza el már nekem légyszí, hogy a Cilissen - Neto csere miért jó nekünk?
Egy válogatott jó kapus helyett jön egy elég ismeretlen
A B kapusunk esélye így oda (jó példa a fiataloknak ismét)
min. 30 millió eurót elengedünk
az új kapus fizetését duplázzuk, miközben de Ligtnek többszörös fizut ajánl a PSG, nekünk többre nem telik.
Nem értem...
De annál többet mondjatok, minthogy Barto..
7 millios fizu és 10 milliós aláírási pénz tényleg olcsó egy szabadon igazolható tucat középpályasert.Rabiot írta:Ez nagy hiba volt. Ingyen viszonylag kis fizetéssel ilyen kiváló képességű játékos a konkurenciánál kötött ki és CR7 fogja kitömni jó labdákkal. BL esélyeink ismét csökkenni fognak.
http://www.fociclub.hu/2019/06/18/rabio ... -sajtohir/" target="_blank
Jovicot 15 mérkőzésen figyelte meg a klub, ha valóban szükség lett volna rá legalább egy hivatalos ajánlatról írtak volna a lapok és küzdöttünk volna érte, mint De Jongért vagy jelenleg De Ligtért. Kubonak az a beceneve, hogy a japán Messi. Huh, ha ezek számítanának, elhozhattuk volna a majd 30 éves Wu Leit az Espanyol elől, hiszen ő meg a kínai Maradona. A B csapatban pedig összeállhatott volna ez a fantasztikus duó.davi10 írta:...
Jovic? Esetleg Takefusa Kubo? Mondjuk a japánért nem tudom mennyire mentünk, lehetett olvasni, hogy érdeklődtünk. Pedig amúgy jónak néz ki a srác.Feast4 írta: (Amúgy kit vittek el, akiért nagyon mentünk?)
Én is így látom, a BL-égések után már főleg nem annyira vonzó a csapat, hogy bárki bevállalja a sztrájkot (mint Dembele meg talán Coutinho).csababarca írta:Úgyse igazunk senkit.
Kb. annyi beleszólása lehet az átigazolásokba mint neked vagy nekem.Rabiot írta:Elvisznek minden jó játékost az orrunk elöl. E.V. kellene lecserélni egy támadóbb játékot remélve. Miközben 80%-ban birtokoljuk a labdát, egy két kontrából megszívjuk Azt nem értem mi ebben az öröm?