Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, lényegében hivatalosan bejelentette, hogy Neymar vissza akar térni, a képviselői már ezt jelezték nekik, de ahogy fogalmazott" a klub nem tett semmit a leigazolása érdekében, és nem is célpont"Heginiki írta:Tegnap állítólag a klub alelnöke lenyilatkozta, hogy Neymar valóban szeretne visszatérni, de egyelőre nincs az asztalon az ügye és nem vette fel a kapcsolatot a két klub egymással.
Ez tényleg vicces (22 évesen már megtanulhatta volna, nem biztos hogy a tripla leszúrt Rittbergerrel kezdjük a bemelegítést) és néha , nem minden nap, csak egyszer-egyszer kiszállhatna a World Of Tanks ból... Legalább meccsnapokon!Stalkyard írta:Én idén még nem adnám el Dembélét, de ha nem tud megtanulni rendesen bemelegíteni, jövőre felőlem is mehetne.
Hidd el én sem a csapatot akartam leszólni, szívesen lennék bérletes akár a járási bajnokságban is, viszont az a foci amit játszatni akarnak velünk, egy semmilyen élvezhetetlen akármi, minden csak nem a Barcelona.Richi13 írta: Semmilyen foci...az én bánatom is hatalmas de ez még erős szöveg! Ha tehetném harmadosztályban is bérletes lennék...
Semmilyen foci...az én bánatom is hatalmas de ez még erős szöveg! Ha tehetném harmadosztályban is bérletes lennék...andreas írta:Mihu írta: Szóval nem elég, hogy már az a 222 millió nincs meg, amit kaptunk érte, de még most adjunk ki 200-at, és akkor még pukkasszuk meg a bértömeget is egy 25 millióval.
Közben jön a stadion projekt, a hitelek, az önerő, és akkor rajta kívül még jó lenne igazolni is pár embert, mert Alba se, Piqué se, Busquets se, pláne Suarez se lesz már fiatalabb...
.
Szép lassan oda jutunk, nem kell a stadion project mert nem lesz ember aki ezt a semmilyen focit nézni szeretné!
Ma még megnézem, megnézzük, talán holnap is, de aztán a jövő héten egyáltalán nem biztos hogy ott ülök a tv előtt és Valverde fociját bámulom idegesen (tudom hogy ezek a srácok ezerszer jobbat tudnak)
Elnézést kérek az Off ért , ezt nem lehet kihagyni!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... eg-2708205
Szóval nem a bértömeg a legnagyobb probléma:)
Mihu írta: Szóval nem elég, hogy már az a 222 millió nincs meg, amit kaptunk érte, de még most adjunk ki 200-at, és akkor még pukkasszuk meg a bértömeget is egy 25 millióval.
Közben jön a stadion projekt, a hitelek, az önerő, és akkor rajta kívül még jó lenne igazolni is pár embert, mert Alba se, Piqué se, Busquets se, pláne Suarez se lesz már fiatalabb...
.
Ez pont ugyan olyan, mint mikor valaki azt mondja a klímaváltozás elleni harcra, hogy jóvan' az, ráérünk. Most ráérünk, valóban, viszont ha a hosszabb távú hatásokat nézzük, akkor már tegnap se értünk rá, nemhogy ma.Nero. írta:Amúgy miért aggódtok ennyire az ára meg a fizetése miatt? Nektek is be kell szállni az üzletbe?
Nyugodtabbak lennétek ha 250 helyett csak 150et kell fizetni?
Nem mindegy, hogy mennyi pénz marad meg átigazolásokra...Nero. írta:Amúgy miért aggódtok ennyire az ára meg a fizetése miatt? Nektek is be kell szállni az üzletbe?
Szerintem azt nehezményezi mindenki, hogy 0/24 megy a rinya, hogy jaj mennyi a költség, legnagyobb bérek a kontinensen, de 200 misi fixen, és évesen még 25 azért van egy olyan gyerekre, aki nyilvánosan fsta képen a szurkolóit és a klubját. Ja, és ezután be is perelte azt. Nekem innen barto és az összes öltönyös mérlegkimutatás kussoljon, hogy nincs pénz.Nero. írta:Amúgy miért aggódtok ennyire az ára meg a fizetése miatt? Nektek is be kell szállni az üzletbe?
Ez a PSG meccs meg valóban kb neki volt köszönhető, de bakker azért ne csináljunk már úgy, mintha folyton kihúzott volna minket a kakiból. Előtte 2 héttel 4-0-ra égtünk vele, utána pár hétre 3-0-ra égtünk vele, hogy aztán kiessünk egy 0-0-val. Voltak pazar időszakai itt, de a 16/17-es szezon szétesésében az ő keze ugyanúgy bőven benne volt. Azért ezt nem kéne elfelejteni, és úgy csinálni, mintha vele csak szép és jó lett volna minden.andreas írta:Azért ez így nem teljesen korrekt!
Emlékszem én olyan Barca-Psg meccsre amikor megmutatta mi az alázat!kellene!
Az aláíráspénze mellé keres 26 milliót majd évente - amivel jól megdurrantaj a fizetési büdzsét amúgy -, azért engem ez az áldozat annyira nem hat meg..Ronaldinho0408 írta:Es ha igazak a hirek, valoban kesz anyagi aldozatokat hozni.
drobika írta:Neymar ha visszajön biztosan jobb lesz vele a csapat támadásban. Messi ,Suarez span. Újabb fix kezdő ember. Versenynek annyi. Az ifjú játékosoknak gyakorlatilag esélyük sincs bekerülni csatár poszton. Elképesztő 200 millás árért.
Nem hiszem,hogy jó üzlet az ő visszahozatala. Még jobban konzerválja azokat az állapotokat,amiken változtatni kellene sürgősen.
Alázat kérdése: Neymar és az alázat?
Szerintem rosszul emlékszel, a Realt simán verték az első meccs első félidejében, csak nem mentek be a helyzetek..aztán meg kiállítás stb megvolt az esélyMihu írta:Hát én nem tudom... Folyamatosan estek ki a BL nyolcaddöntőkben, negyeddöntőkben...ráadásul azért nem úgy, hogy éppen kiestek, hanem a két meccs alapján érthetően... Ilyen bohócokkal foglalkoztak, mint Blanc, Emery, meg ezek... Az utolsó értelmes edző ott Carlo volt, de akkor még csak inkább a pénz számított mint a tudatosság, Meg amúgy is 13ban küldték el, szóval annak már jó pár éve volt, mikor Ney oda ment.geridoss írta:Nyilván a pénz volt a legnagyobb tényező a dologban, de azért ahogy előttem többen is írták, akkor elég szép koncepció rajzolódott ki a PSG-nél. Attól függetlenül, hogy eszetlenül szórták a pénzt, nem vettek rossz járékosokat, lehetett volna ebből sokkal több is, mint ami lett.
Én ezért is örülök, hogy sem a City, sem a Chelsea, sem a PSG igazából nem ért el semmit a BL-ben, mióta kinyitották náluk a pénzcsapot, mert ezzel is bizonyítva van, hogy csak pénzzel nem lehet komoly eredményeket elérni. (A Chelsea pont akkor nyert - de azt is hogy, drága jó Istenem.... - amikor talán kicsit megtorpantak a nagy költekezésben)
Hát én nem tudom... Folyamatosan estek ki a BL nyolcaddöntőkben, negyeddöntőkben...ráadásul azért nem úgy, hogy éppen kiestek, hanem a két meccs alapján érthetően... Ilyen bohócokkal foglalkoztak, mint Blanc, Emery, meg ezek... Az utolsó értelmes edző ott Carlo volt, de akkor még csak inkább a pénz számított mint a tudatosság, Meg amúgy is 13ban küldték el, szóval annak már jó pár éve volt, mikor Ney oda ment.geridoss írta:Nyilván a pénz volt a legnagyobb tényező a dologban, de azért ahogy előttem többen is írták, akkor elég szép koncepció rajzolódott ki a PSG-nél. Attól függetlenül, hogy eszetlenül szórták a pénzt, nem vettek rossz járékosokat, lehetett volna ebből sokkal több is, mint ami lett.