A kérdés csak annyi, hogy az edzőzsenink mit fog tudni kezdeni vele? Kidobja bal szélre és viszont látásra? Garantáltan nem fog 4 támadóval kezdeni, viszont ha ég a ház, azért kíváncsi leszek hogy mutatna a Demb, Messi, Griez - Suarez 4es.
Innen csak egy bal oldali védő érkezése kötelező. Oda én hoznék valakit, aki akár hosszabb távú megoldás is lehet és tényleges konkurenciája Alba-nak. Lusisnak elvileg megmondták, hogy nem őt akarják ide. Akkor hátul rendben lennénk, és bízzunk Umtiti feltámadásában

Középen még így is kicsit soknak érzem a létszámot, bár gondolom Rafinhát vagy végleg, de ismerve magunkat inkább kölcsönbe fogjuk tudni elpasszolni. Még így is Rakitic, Busi, Vidal, Arthur, De Jong, Alena + Puig lesz középre, bár utóbbi 4 játékos legalább fiatal

A Neymar helyzettel nehéz mit kezdeni...nekem is felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Egyfelől örülnék, másrészt meg úgy vagyok vele, hogy ahogy távozott, ahogy viselkedik és játszik mostanában, egye csak meg amit főzött. Nehéz megítélni mennyire lenne motivált és sérülések elkerülnék-e. Az viszont egy megoldhatatlan helyzet lenne EV-nek, hogy kit hagyna ki a kezdőből...
Coutinhonak nincs itt posztja, valahogy őt kellene elpasszolni. Malcom meg eddig sem zavart sok vizet...igazából ha mindkettőt elpasszolnánk, Neymart hagynánk, és vennénk egy Suarez helyettest, akkor én kibékülnék a dologgal. Azért akkor elől elég univerzális játékosaink lennének...