Mondjuk nálam elég érv az, hogy Griezmannak totálisan nincs helye, posztja a csapatban.davi10 írta:Igen, hónapok óta ez az egyetlen érv jön elő. A kisfilmezést, pereskedést, ingadozó teljesítményt, sérüléseket, tesó-szülinapozást stb. senki nem emlegette, mindenkinek csak esztétikai problémái vannak a játékosokkal, ez volt az egyetlen érv ellenük...Léfe írta:Az komoly érv, hogy Griezes képe milyen rémitő. Ide jutottunk ?
Neymarnak legalább lenne szakmailag értelme a franciával ellentétben. A posztján jelenleg nem igazán van jobb játékos a világon, ahol ráadásul jelenleg mínusz 1 ember játszik. Jóban van a csapattársakkal is, míg Griezmannt nem várja hurrával az öltöző.
Félreértés ne essék, top játékos a francia, a legtöbb csapatban stabil kezdő lenne, de itt pont nem rá van szükség. Az hogy gyakorlatilag bohócot csinált a klubból, meg a kis videoklipje már csak hab a tortán.
Engem igazából az sem zavarna, ha maradna ilyen összetételben a támadóalakzat, de inkább Dembelét favorizálná Vaalverde, mert iszonyatosan fiatal és tehetséges játékos, aki előtt hatalmas jövő áll. Csak sajnos Bartoék nem nagyon tekintenek a jövőbe, ahogy Valverde is tudja, hogy nem lesz még 3-4 éve itt, nem érdeke hogy elkezdjen fiatalokkal számolni és beépíteni őket.
Én még egy De Ligt-tel kiegyeznék ebben az átigazolási időszakban, de úgy néz ki az a hajó elment. Egy Griezmannal nem valószínű hogy nagy változások lennének elől, sőt! Neymar legalább ösztönből tudna veszélyeztetni elől.
Viszont Coutinhonak úgy tűnik nem akaródzik elmenni vagy abszolút nincs érdeklődés felé. Pedig nem hiszem, hogy annyira jól érezné magát itt. Manchesterben például én simán el tudnám képzelni.