Az a Pep, aki egyből kirakta Ronaldinho-t?andreas írta:Mindkettő visszahozná:)westerngom írta: Pep vagy Cruijff visszahozná?
Elnézést kérek az OFF-ért!
Pep vagy Cruijff , mindkettőnek a foci volt a lényeg. Nem akartak feltétlen védekezni stb,soha nem az volt a lényeg ami ma!

Szerintem ha idő közbe került volna ide, akkor Neymar-t is egyből kirakja, nemhogy még visszahozná.
Én is imádtam a Pep-csapatot, tetszett az MSN is, de azért maradjunk már meg a realitás talaján. Szerintetek ha visszajön Neymar akkor egyből 10 évvel ezelőtti űrfoci menne?
Ugyanannyira lenne leépülve, mint Dembele vagy Coutinho, csak nála nem az lenne a legnagyobb gond, hogy elkésett az edzésről, hanem hogy éjszakázik meg bunyózik (Neymar-Semedo eset remélem megvan még, szimpatikus üdvözlése volt egy új csapattársnak, és azóta Neymar se lett okosabb...).
A nagy több mint egy klubozásba meg akkor az is elfelejtődött, hogy aki egyszer lelépett az nem kell vissza?
Ez meg, hogy a foci volt a lényeg, nem akartak védekezni nagyon szépen hangzik, csak semmi értelme nincs.