MesQueUnClub írta:Szerintem a legtöbb meccsen eléggé jól mozgott, okosan és aktívan kereste a területeket jóval többet mozgott mint Lajos, a labdakezelésben és az összjátékban pedig zongorázni lehet köztük a különbséget, pláne ott dobtam egy hátast majdnem amikor Griezmann egy érintőzött a többiekkel aztán beindult a védelem mögé (csak nem kapta vissza a labdát) Suarez mikor csinált ilyet utoljára?
Ez mind szép és jó, de nem ezzel van a probléma, hanem, ha ott lesznek a többiek, hogyan lesz ez megoldva. Azt szerintem mindenki tudja, hogy Griezmann egy kiváló játékos, de ott van mellette Suarez és Messi fix kezdőnek, akkor mire jut a francia? Ha kötetlenebbül játszhat nem igazán lenne4 gond, de ha kiteszik a balosra mi lesz? És akkor ott van még Cou és Dembélé.
Nem abban kételkednek az emberek, hogy nem jó játékos, hanem, hogy a rendszerbe nem lesz beilleszthető. Így jártunk Coutinhoval. Azt szerintem senki nem vitatja, hogy top focista, a Pool-ban, a válogatottban megmutatta/megmutatja hogy klasszis teljesítményre képes, milyen technikás, itt viszont ebből nem látunk semmit, túlnyomó részben -1 ember.
Neymar legalább olyan posztra jött volna, ami nálunk jelenleg az egyik leggyengébb , ráadásul balszélsőként jelenleg talán ő a világ legjobbja.
Persze meg kell várni mi lesz, de nem igazán tudok bízni abban, hogy Valverde majd kieszel valamit és hirtelen működni kezd minden, arról nem beszélve, hogy Cou és Dembélé miatt belemehet egy olyan eszetlen rotációba, ami nagyon rosszul sül el. Lucho alatt láttuk, hogy ez is nagyon vissza tud nyalni.