Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Teljesen egyetértenék, ha nem lenne itt Vidal, és nem imádná az edző.Stalkyard írta:Távol álljon tőlem hogy bármiben is védjem a mostani rezsimet, de mégis mit kellene csinálniuk, amennyiben (gondolom) közölték Rakiticcel, hogy el szeretnék adni, ő meg köti az ebet a karóhoz, hogy márpedig ő maradni akar? Vagy visszafelé nem elvárás a tisztelet? Sokat köszönhet ő is a klubnak, lehet, hogy kicsit többet is, mint mi neki. Mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvencem a horvát. A tisztes távozást viszonylag nehéz összehozni, ha a játékos konkrétan nem akar távozni.
De nem fiatalodik, viszonylag piacképes, és jött egy De Jong, aki simán kezdőszint. Nem beszélve a fiatalokról akik itt kopogtatnak, és akik miatt sír itt mindenki. Logikus lépés, hogy el akarjuk adni.
Més que un club...MesQueUnClub írta:Albert Rogé (SPORT journalist): "Barça's message to Rakitić is clear: If you stay, you will not play."
Szerintem is kijárna neki a tisztes távozás, de hát Neymarért bármire hajlandóak. Persze aztán, amikor ő is befürdik, ki lesz dobva mint egy használt zsebkendő.davi10 írta:Remélem azért nem lesz nagyon gáz az elválás, főleg azok után, hogy az elmúlt évekbe kb. félholtra hajtottuk. A SPORT szerint már mennek a tárgyalások a Juventus-szal
Elképesztő, hogy milyen blikk színvonal lett itt a fórumon.Nero. írta: Kit érdekel hogy mit akar ez a bohóc... 2 év alatt arra lusta volt hogy meg tanuljon spanyolul vagy hogy legyen étrendje stb. arrol nem beszélve hogy a mutatott játék is nulla.
Szerintem Dembelével előrébb vagyunk mint Neymarral. Illetve nem is kellene a brazillal foglalkozni. Abból a pénzből amit kérnek érte, ami egyébként vicc kategória, egy normális klub legalább 4-5 játékost vesz, és jelenleg azok a klubok a sikeresek, ahol csapatként játsszák a futballt.Chino írta:palesz77 írta:Mert amúgy az edzés videókat elnézve ti 100%-ra mondjátok, hogy nem tud még mindig semennyit spanyolul? Lehet én vagyok hülye, de nekem nem úgy tűnik.
Itt minden 100 %-ra van véve. azt is nyilatkozták, hogy nem visszautasította a vizsgálatot, hanem csak egy görcsnek érezte és ezért nem szólt egyből. Ugyanúgy lehet ez is igaz, mint az ellenkezője.
Szenegálba pedig nem is ment, hanem Rennes-ben volt egy két hónappal ezelőtt lezsírozott utazás keretében.
De az, hogy ő kezdte meg az edzéseket először stb. az le van ejtve. Mindenkinél elő lehet venni negatív és pozitív dolgokat pletykaszinten, attól függ ki a sláger éppen.
Nem azt mondom, hogy mindent rendben csinál, de ha minden negatívumot készpénznek vennénk semmi nem a fociról szólna.
palesz77 írta:Mert amúgy az edzés videókat elnézve ti 100%-ra mondjátok, hogy nem tud még mindig semennyit spanyolul? Lehet én vagyok hülye, de nekem nem úgy tűnik.
Persze mivel mindenért a sátán Barto és Valverde q felelősek, őket teljesen nyugodtan lehet osztani, sőt már kötelesség osztani őket. Te is ezt teszed ész nélkül tolod vakon a szöveget napi szinten, hogy mennyire elkell őket küldeni.csababarca írta:Nero. írta: Kit érdekel hogy mit akar ez a bohóc... 2 év alatt arra lusta volt hogy meg tanuljon spanyolul![]()
![]()
mert ez a lényeg![]()
kezdem azt hinni hogy te finanszíroztad a leigazolását, és ezért ér ennyire mélyen, hogy nem jött be. más magyarázat nincs erre a boszorkányüldözésre.
miért nem háborogsz a Barto topikban folyton? jah az nem annyira fancy.
de ne mérgelődj, el lesz passzolva, vagy mivel úgyis sérült folyton, nem kell nézned. szóval nem értem a problémát, örülnöd kéne hogy a klub egy játékosa folyton sérült, hiszen úgyis nagy nulla.
Nero. írta: Kit érdekel hogy mit akar ez a bohóc... 2 év alatt arra lusta volt hogy meg tanuljon spanyolul
Kit érdekel hogy mit akar ez a bohóc... 2 év alatt arra lusta volt hogy meg tanuljon spanyolul vagy hogy legyen étrendje stb. arrol nem beszélve hogy a mutatott játék is nulla.Tomix354 írta:Dembele biztos nem akar menni. Most, hogy itt van Grízes van kivel játszania is. Nem látok esélyt arra, hogy a transzfer része legyen, de ne legyen igazam.