Nero. írta:Én is azért mondtam Mourinhot mert már Eto’o is bedobta a nevét. Nem egy rossz edző, ezzel a kerettel biztosan sikeres lenne, azóta meg már sok interjúban “bocsánatot kért.”
Kilehet kapni itt Granadában, lehet döntetlent játszani Dortmundban, nem ennek szól az érdektelenség. 2 éve Rómában gyomor szájon vágtak a fiúk, idén májusban mikor már kezdtem feléledni akkor meg rám vizeltek és leköptek az Anfielden. Ez a többi eredmény + a balhék/rossz döntések a klubnál már csak a ráadás.
Majd akkor adok vissza szeretetet ha kapok is egy kicsit.
Ezzel a kerettel, BÁRMELYIK értelmes edzőnek olyan sansza lehetne a sikerre, amit az edzők 99%-a megirigyelne. Valverde ehhez képest örömmel statisztál a vezetőséghez, és napozva figyeli a meccsek és a csapat játékának alakulását. Jó hát 20 millió euroért én is elviselném a szezont itt, az meg már más kérdés, hogy az elődökben lett volna annyi önbírálat, hogy olyan csúfos kudarcok után ÖNKÉNT mondanak le. Mert hogy egy mai Barcelonánál nem téma 3 gólos előnyről kiesni...KÉTSZER.
Nem baj, "remélem" az idei szezon is megy a levesbe, és Messi lesz legalább 40 éves, mire rájön a kedves vezetőség, hogy nem lehet Messiből megélni, mert hiába dönti el a párharcoknál 3-ból 2-t, ha azon a bizonyos harmadikon a csapat nem tud helytállni.