Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerencsénk van? Granada lazán megvert minket:)LG írta: Szerintem akkor azért igen, de ez nem fog bekövetkezni. Majd jön Messi, és eloltja a tüzet. A bajnokságban is nagy szerencsénk van, mert az Atletico már nem képvisel olyan erőt, mint 2014-2016 környékén, a Realnál pedig lényegében kiöregedett a BL-triplázó csapat, most újra kell építkezniük.
Szerintem akkor azért igen, de ez nem fog bekövetkezni. Majd jön Messi, és eloltja a tüzet. A bajnokságban is nagy szerencsénk van, mert az Atletico már nem képvisel olyan erőt, mint 2014-2016 környékén, a Realnál pedig lényegében kiöregedett a BL-triplázó csapat, most újra kell építkezniük.MesQueUnClub írta:Az ESPN szerint Bartomeunál jelenleg nincs napirenden Valverde kirúgására, kizárólag akkor kerülhet oda, ha tartósan folytatódik a rossz szereplés.
Azt tudnám mi kell még ahhoz hogy elküldjék... a következő meccsek Villarreal otthon, Getafe idegenben majd Sevilla Inter... talán ha mind a négyen kikapnánk kirúgná? Lehet még akkor sem.
Ez nem erőnléti probléma!imike írta:Már egy évvel ezelőtt írtam róla, valaha focizó orvosként. A játékosok úgy játszanak, mintha nem lenne megfelelő erőnlétük, vagy keményen alapoznának. Mára világos, hogy a régi játékra alkalmatlanok, az új, hajtós játékra erőnlétük nincs. Odáig jutottunk, hogy egy barca két meccsen kettőt lő kapura. Nincs mese, edzőt kell váltani és a vezetőség környékén is rendet tenni. Már a múlt évben sokszor csak vánszorogtak a pályán, Messi kisegítette őket. Mielőbbi váltás kell.
Ez a baj hogy Ő így látja.vg99 írta:Valverde szerint 4 rossz meccsünk volt idegenben?
Nem fog. Már régen megtehette volna, Roma után, aztán legkésőbb Liverpool után. Ha ott nem mondott le, akkor már nem is fog. Önként semmiképp sem.andreas írta:Ha bármennyire is szereti ezt a sportot és a legkisebb mértékben tiszteli a Barcát, le kell mondania önként.
Egyetlen és korrekt megoldás ez lehet.
Én is ebben bízom, de ez túl optimista szerintem.culinho írta:Érik a menesztése, ha így folytatjuk 1 hónap és pá pá..
Vajon Guardiola a Roma elleni, vagy "csak" a Liverpool elleni visszavágó után mondott volna le könnyes szemekkel a Barca edzőségéről önszántából, szégyelve magát?!csababarca írta:Magától nem fog lemondani soha, erre kár várni.
Több alkalma is lett volna már rá, mégse tette.
Komolyabb probléma hogy Barto se nagyon rúgja ki, neki olyan mindegy, ő kiveszi a pénzét a klubból, ha nyerünk ha nem.