Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Kovbal88 írta:Így van, neki mennie kell! Pedig nem ő a felelős azért, ami itt történik. Csak úszik az árral. Az nem normális dolog, hogy Coutinho-t kölcsönadjuk. És még hoznánk Neymart, pedig ígyis többen vagyunk elől, mint kellene.Ő már nem tud innen szépen távozni, viszont becsülete még lehet!
Ami a jövőjét illeti, az nyilvánvaló hogy egy Barca kaliberű csapat, számára túl nagy falat
Subinho írta:3 dolog lehet:
1. EV töketlen, fejére nőttek a sztárok, bármit megtehetnek.
2. Fogalmatlan, egyszerűen nem tudja, hogy kezelje a helyzetet
3. Edzőbuktatás folyik.
Vagy ezek kombója...
Mondjuk állítólag Messi 100 millió euró körül keres. Azért ez valami hihetetlenül elképesztő, még ha több dimenziónyi különbség is van közöttük. Különben állítólag Simeone keres a legjobban (40 körül).recrea írta:Az egy valós állítás, h 24 millió eurót keres?!
Ezt képtelen vagyok elhinni, akkor szinte az összes játékosnál jobban keres. Egészen nevetséges, ha így van. Honnan a túróból van itt ennyi pénz?
Tudomásom szerint igaz, az az 23 millát keres/év!recrea írta:Az egy valós állítás, h 24 millió eurót keres?!
Ezt képtelen vagyok elhinni, akkor szinte az összes játékosnál jobban keres. Egészen nevetséges, ha így van. Honnan a túróból van itt ennyi pénz?
Így van, neki mennie kell! Pedig nem ő a felelős azért, ami itt történik. Csak úszik az árral. Az nem normális dolog, hogy Coutinho-t kölcsönadjuk. És még hoznánk Neymart, pedig ígyis többen vagyunk elől, mint kellene.Ő már nem tud innen szépen távozni, viszont becsülete még lehet!
Ami a jövőjét illeti, az nyilvánvaló hogy egy Barca kaliberű csapat, számára túl nagy falat
Ő már nem tud innen szépen távozni, viszont becsülete még lehet!Nervo írta: A pénz nagyúr, gondolj bele hol keresett ő annyit ezelőtt egy bilbaónál vagy egy villarrealnál. Szerintem látja ő hogy ennek hamarosan vége lesz, de mindenféleképpen szépen akarna távozni, csak ezt ilyen teljesítmények után már nem fogja tudni meglépni.
A pénz nagyúr, gondolj bele hol keresett ő annyit ezelőtt egy bilbaónál vagy egy villarrealnál. Szerintem látja ő hogy ennek hamarosan vége lesz, de mindenféleképpen szépen akarna távozni, csak ezt ilyen teljesítmények után már nem fogja tudni meglépni. Azzal pedig ő is tisztában van, hogyha ez igy folytatódik annak az ő jövője szempontjából is csúnya vége lesz, mert ilyen bukfencek után, hogyha kipaterolnák (véletlenül) nehezen hiszem hogy top klubok fognak sorban állni érte. Tehát ha lenne benne becsület akkor magától állna fel és nem várná hogy elzavarják, ezzel magának és a klubnak is hasznára válhatna.andreas írta:Ha bármennyire is szereti ezt a sportot és a legkisebb mértékben tiszteli a Barcát, le kell mondania önként.
Egyetlen és korrekt megoldás ez lehet.
Látom, hogy hol tartunk, de tavaly is nagyon sok meccs volt, ahol nem voltunk jók, de Messi klasszisa mégis a javunkra döntött. Ha hosszabb távra dőlne ki, akkor bajban lennénk. Bár olyan keretünk van, hogy még Messi nélkül is simán címekért kéne harcolnunk, de a gyakorlatban aligha menne, ahogy láttuk az elmúlt meccseken.andreas írta:Szerencsénk van? Granada lazán megvert minket:)LG írta: Szerintem akkor azért igen, de ez nem fog bekövetkezni. Majd jön Messi, és eloltja a tüzet. A bajnokságban is nagy szerencsénk van, mert az Atletico már nem képvisel olyan erőt, mint 2014-2016 környékén, a Realnál pedig lényegében kiöregedett a BL-triplázó csapat, most újra kell építkezniük.
Mi merjük állítani (megsaccolni) hol tart az atma vagy a real?
Könyörgöm... mi hol tartunk?
Van egy okos találmány, úgy hívják tabella, rá kell nézni: hol is tartunk?
Szerencsénk van? Granada lazán megvert minket:)LG írta: Szerintem akkor azért igen, de ez nem fog bekövetkezni. Majd jön Messi, és eloltja a tüzet. A bajnokságban is nagy szerencsénk van, mert az Atletico már nem képvisel olyan erőt, mint 2014-2016 környékén, a Realnál pedig lényegében kiöregedett a BL-triplázó csapat, most újra kell építkezniük.
Szerintem akkor azért igen, de ez nem fog bekövetkezni. Majd jön Messi, és eloltja a tüzet. A bajnokságban is nagy szerencsénk van, mert az Atletico már nem képvisel olyan erőt, mint 2014-2016 környékén, a Realnál pedig lényegében kiöregedett a BL-triplázó csapat, most újra kell építkezniük.MesQueUnClub írta:Az ESPN szerint Bartomeunál jelenleg nincs napirenden Valverde kirúgására, kizárólag akkor kerülhet oda, ha tartósan folytatódik a rossz szereplés.
Azt tudnám mi kell még ahhoz hogy elküldjék... a következő meccsek Villarreal otthon, Getafe idegenben majd Sevilla Inter... talán ha mind a négyen kikapnánk kirúgná? Lehet még akkor sem.
Ez nem erőnléti probléma!imike írta:Már egy évvel ezelőtt írtam róla, valaha focizó orvosként. A játékosok úgy játszanak, mintha nem lenne megfelelő erőnlétük, vagy keményen alapoznának. Mára világos, hogy a régi játékra alkalmatlanok, az új, hajtós játékra erőnlétük nincs. Odáig jutottunk, hogy egy barca két meccsen kettőt lő kapura. Nincs mese, edzőt kell váltani és a vezetőség környékén is rendet tenni. Már a múlt évben sokszor csak vánszorogtak a pályán, Messi kisegítette őket. Mielőbbi váltás kell.
Ez a baj hogy Ő így látja.vg99 írta:Valverde szerint 4 rossz meccsünk volt idegenben?
Nem fog. Már régen megtehette volna, Roma után, aztán legkésőbb Liverpool után. Ha ott nem mondott le, akkor már nem is fog. Önként semmiképp sem.andreas írta:Ha bármennyire is szereti ezt a sportot és a legkisebb mértékben tiszteli a Barcát, le kell mondania önként.
Egyetlen és korrekt megoldás ez lehet.