Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, ezt olvastam, de nem akarom elhinni, hogy nincs választási lehetőség a pénz, és a jegy felhasználására az új időpontban. Legalábbis en azt tartanám logikusnak, hogy ha azt szeretné, és megfelelő neki, elmehet az új időpontban. De az is lehet, hogy “hazabeszélek”:-)ktm írta:Elvileg visszafizetik 4-15 munkanapon belul. Persze gondolom ez csak akkor mukodik flottul, ha a hivatalos oldalrol vette valaki a jegyet.rivaldo5 írta:Sziasztok, a10.26-i eredeti időpontra sikerült jegyet vennem a klasszikusra. Mit gondoltok érvényes lesz a következő időpontra? Vajon választhatnak a jegytulajok, hogy a pénzt kérik vissza, vagy felhasználjak az új időpontban a jegyet? Így, hogy a repjegyet is nagyrészt buktam, nem örülnék, ha újra sorba kellene állnom jegyértá Van vkinek hasonló ügyben tapasztalata? Köszi a valaszokat!
Forras(legalul a fenti info):
https://www.fcbarcelona.com/en/football ... 26-october" target="_blank
Elvileg visszafizetik 4-15 munkanapon belul. Persze gondolom ez csak akkor mukodik flottul, ha a hivatalos oldalrol vette valaki a jegyet.rivaldo5 írta:Sziasztok, a10.26-i eredeti időpontra sikerült jegyet vennem a klasszikusra. Mit gondoltok érvényes lesz a következő időpontra? Vajon választhatnak a jegytulajok, hogy a pénzt kérik vissza, vagy felhasználjak az új időpontban a jegyet? Így, hogy a repjegyet is nagyrészt buktam, nem örülnék, ha újra sorba kellene állnom jegyértá Van vkinek hasonló ügyben tapasztalata? Köszi a valaszokat!
Pedig 5 forduló után azt hittem, hogy a BL-helyekért fogunk küzdeni.crixus írta:A Real ujabb botlasaval elsök vagyunk ujra! Remelem mostmar huzzuk majd a kötelezöket, ideje lenne hogy összealljon a csapat, ha a jatek nem is lesz sziporkazo, legalabb eredmenyes legyen.
Jól nyomtuk, bár az Eibar feltolt védelme is hozzájárult a sima győzelemhez.Barca_10 írta:Nem láttam a meccset, csak a kezdőt, mennyire nyomtuk rosszul? Az ellenfél mennyire tanusított ellenállást?
Amikor kiírták, még nem volt megerősítve az időpont, oda is van írva, szóval kár mást hibáztatni.aszim írta:Én a 88. percben vettem észre.Vakmacska írta:basszus!
tök véletlenül vettem észre, hogy elkezdődött a meccs.
A főoldalon este 9 van írva.
Az utóbbi időben rettentő sokat romlott az oldal szinvonala.
Gratulálok eurobarca.hu ! Van még ennél lejjebb?
Nem bonyolult, például ott a hivatalos oldal, eredmények.com, port.hu, vagy szimplán beírod a keresőbe a meccset. Nem kell hozzá diploma.Irsz nekem az ezerből 1-2 ilyen megbízható helyet ?
Én a 88. percben vettem észre.Vakmacska írta:basszus!
tök véletlenül vettem észre, hogy elkezdődött a meccs.
A főoldalon este 9 van írva.