Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze, nyilván..Stalkyard írta:Elore játékra értettem nyilván. Nem tudtam, hogy hatvednek vettük.
Egész jó hátvéd vagyStalkyard írta:Griezmannak annyi értékelhető megmozdulása van mint nekem.
Az a baj, ők akkor is csak Leot keresik ha 4en állnak körülötte, mellette 5 méterrel meg szabadon van a társ és integet.ktm írta:Tegnapi meccsen pont volt par ellenpelda..., az meg, hogy Messit keresik elsosorban, nem csoda, hiszen alapbol altalaban o helyezkedik a legjobban + meg is van a gyorsasaga ahhoz, hogy ha beindul akkor realisan meg lehet probalni odaadni neki a labdat.lesliejr12 írta:Attól továbbra is kivagyok, hogy Alba, Suarez csak Messi passz opciót keresik, a két kis pincsije mást nem is lát.
Tegnapi meccsen pont volt par ellenpelda..., az meg, hogy Messit keresik elsosorban, nem csoda, hiszen alapbol altalaban o helyezkedik a legjobban + meg is van a gyorsasaga ahhoz, hogy ha beindul akkor realisan meg lehet probalni odaadni neki a labdat.lesliejr12 írta:Attól továbbra is kivagyok, hogy Alba, Suarez csak Messi passz opciót keresik, a két kis pincsije mást nem is lát.
A 33 éves Busquetsért?Nero. írta:Ezt te sem gondoltad komolyan. Lehet nevetni, de valószínűleg 80-100at is kifizetne érte a City vagy a PSG.Samper írta:Sajnos Busit senki nem akarja vinni
Ezt te sem gondoltad komolyan. Lehet nevetni, de valószínűleg 80-100at is kifizetne érte a City vagy a PSG.Samper írta:Sajnos Busit senki nem akarja vinni