2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A második félidőben már nem koncentrált a játékunk. Inkább lassan szégyenletes.senkialfonz40 írta:Egyelőre csak az első félidőre vonatkozó, amit írok, én másképp látom. Teljesen koncentráltak vagyunk, nincs nézelődés, lazulás. Idegenben egy kis csapat ellen nem is várok mást, visszaállnak 11 emberrel, húznak, odarúgnak, minden centit megnehezítenek. Nem lehet szép focit tolni ilyenkor. Vártunk egy hibára, ami megjött.. a bírótól is..Barca_10 írta:itt megint vagy Messi villan és TS godmode vagy kikapunk. Semmi újdonság.
Természetesen értettem én, csak megjegyeztem, hogy a percekben épp hasznos védőmunkát végzettStalkyard írta:Elore játékra értettem nyilván. Nem tudtam, hogy hatvednek vettük.
Egyelőre csak az első félidőre vonatkozó, amit írok, én másképp látom. Teljesen koncentráltak vagyunk, nincs nézelődés, lazulás. Idegenben egy kis csapat ellen nem is várok mást, visszaállnak 11 emberrel, húznak, odarúgnak, minden centit megnehezítenek. Nem lehet szép focit tolni ilyenkor. Vártunk egy hibára, ami megjött.. a bírótól is..Barca_10 írta:itt megint vagy Messi villan és TS godmode vagy kikapunk. Semmi újdonság.
Persze, nyilván..Stalkyard írta:Elore játékra értettem nyilván. Nem tudtam, hogy hatvednek vettük.
Egész jó hátvéd vagyStalkyard írta:Griezmannak annyi értékelhető megmozdulása van mint nekem.