Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A csoport továbbjutás már megvan, azért ahhoz hogy kiessünk két vereség kell, egy döntetlen is elég a két meccsen.lesliejr12 írta:Piqué lenyilatkozza, hogy ilyen játékkal nehéz lesz megnyerni a BL-t. Magukat nyugtatják ezekkel a dumákkal? Közben nem futnak, minden csapat 10 km-rel többet teljesít mint mi. A csoportból való továbbjutás is necces lehet ilyen játékkal.
Milánóban simán ki tudunk kapni, otthon a Dortmund ellen meg ki-ki meccsen bármi lehet.
Elvesztették a fonalat a játékosok is, céltalan az egész már.
Viszont valami óriási lebőgés kell, hogy Valverdet kitegyék a vezetők.
Ten Hag meg tegnap mondta, hogy idény közben nem hagyja ott az Ajaxot a Bayern kedvéért sem, szereti befejezni amit elkezdett.
ezzel nagyjából egyetértek. azért csak nagyjából mert ott folytatnám, hogy .....de nem is annyira erős!Léfe írta:Mindenkinek az extra Barca jár a fejében és azt akarja látni. De olyan nincs és azt hiszem nem is lesz. Sok példa van a visszaesésekre ilyen-olyan okokból. Pl. MU, Inter, Milán,Benfica stb.
Akkor is Barcás voltam amikor 6 helyen végeztünk a bajnokságban, pedig jó nevü játékosaink voltak. Gyengusok voltuk, lassuak, pontatlanok,és a küzdőszellem nulla. Edzőkérdés? Nem vagyok biztos, hogy csere esetén csak ugy feltámadnánk. Ki tudja pl. mi van az öltözőben, mert ez a keret nem annyira gyenge.
Tudom nem szurkolóhoz méltó, de simán lehet hogy az lenne a legjobb hogy kiesnénk.csababarca írta:Ez a legrosszabb forgatókönyv, és nem tartom valószínűnek, hogy bekövetkezik, de jelen állapotokat vizsgálva még a továbbjutásunkat sem mondanám teljesen egyértelműnek.
1. A csehek az elso felidoben vegig a bal oldalon veszelyeztettek, Semedo sargas volt[realis esellyel a kiallitasra], szerintem ezert rakta at a bal oldalra. Firporol meg annyit, hogy SR es Semedo is jobb nala a bal oldalon is.aszim írta:1. Van egy sérülésből felépülőben levő bal bekkünk (Alba) aki mögé még véletlenül sem teszi be a keretbe a spanját (Junior). Inkább szétb...a az addig veszélyesnek tűnő jobb oldalunkat és a második félidőre mindkét oldalunk behalt. A Dembele-Semedo páros a második félidőben szétfutotta volna a lankadó cseheket.
2. Vidálnak mi volt a szerepe ebben a felállásban?