Barca_10 írta:ami érdekes hogy a lökés a bíró előtt volt, mégsem fújta le, ment tovább az akció. Ha először nem fújja le akkor varral sem kellett volna, ez nem egy nehezen látható szituáció volt.
Azt hittem ez mindenkinek egyértelmű

totál végignézte és azért nem fújta le, mert ló.... sem volt az egész szitu. Ez még mindig a férfiak sportja, nem kell minden kontaktot lefújni, aki puha vagy nem elég élelmes, az így járt. Én nem tudom, mit oktatnak ma a játékvezetőknek, de 20-30 éve úgy szétrúgták Ronaldot, Van Bastent vagy Shearert, mint a sz.rt. Lökés
Aztán amikor megjelenik egy Ibra vagy Diego Costa, néz ki a fejéből a védő, hogy neki hogy merészelnek visszaütni. Hát így.
Elmegy az egész rossz irányba, pontosan ezért van a sok színészkedés meg bohóckodás, ebben vastagon benne vannak a játékvezetők. Nézz meg egy Collinas vagy Puhl Sanyis videót, keményen beleálltak a játékosokba, volt is respektjük. Egy Roncit be kéne rakni egy női kézilabda vagy női vízilabda meccsre, sírva rohanna az öltözőbe.
Másik topikban írták, tényleg buzul a világ.
On: Hazard, Marcelo off, Bale kérdéses a klasszikuson, ezt a meccset most várom.