2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk egy ilyentol nem hinném, hogy eltorne a lába.Nero. írta:A mai napig nem tudom eldönteni hogy Diarra is szerelni akarta-e Messit vagy megmenteni egy lábtöréstől.mess2009 írta:én meg ezt találtam:https://www.youtube.com/watch?v=5tUiCgt6hoU
a legmocskosabb férgek egyike aki focipályán megfordult.
A mai napig nem tudom eldönteni hogy Diarra is szerelni akarta-e Messit vagy megmenteni egy lábtöréstől.mess2009 írta:én meg ezt találtam:https://www.youtube.com/watch?v=5tUiCgt6hoU
a legmocskosabb férgek egyike aki focipályán megfordult.
A férfiak így rendezik a pályán a nézeteltéréseiket....recrea írta:Ez még mindig a férfiak sportja, nem kell minden kontaktot lefújni, aki puha vagy nem elég élelmes, az így járt.
Alapvetően egyetértek, a bírók elveszítették a respektet. Nem először hozom a rögbit fel, arról kéne példát venni. Egészen egyszerű szabályok vannak, és be is tartják Őket, mert nyomban jön a büntetés. Legegyszerűbb példa, hogy csak a kapitány szólhat hozzá a bíróhoz, ha nem így történik szerencsés esetben csak levegőnek nézi a játékost, ha tovább erősködik sárga lap. Ami ott mondjuk 10 perc pihenő időt jelent.Elmegy az egész rossz irányba, pontosan ezért van a sok színészkedés meg bohóckodás, ebben vastagon benne vannak a játékvezetők. Nézz meg egy Collinas vagy Puhl Sanyis videót, keményen beleálltak a játékosokba, volt is respektjük. Egy Roncit be kéne rakni egy női kézilabda vagy női vízilabda meccsre, sírva rohanna az öltözőbe.
recrea írta:Azt hittem ez mindenkinek egyértelműBarca_10 írta:ami érdekes hogy a lökés a bíró előtt volt, mégsem fújta le, ment tovább az akció. Ha először nem fújja le akkor varral sem kellett volna, ez nem egy nehezen látható szituáció volt.totál végignézte és azért nem fújta le, mert ló.... sem volt az egész szitu. Ez még mindig a férfiak sportja, nem kell minden kontaktot lefújni, aki puha vagy nem elég élelmes, az így járt. Én nem tudom, mit oktatnak ma a játékvezetőknek, de 20-30 éve úgy szétrúgták Ronaldot, Van Bastent vagy Shearert, mint a sz.rt. Lökés
![]()
Aztán amikor megjelenik egy Ibra vagy Diego Costa, néz ki a fejéből a védő, hogy neki hogy merészelnek visszaütni. Hát így.
Elmegy az egész rossz irányba, pontosan ezért van a sok színészkedés meg bohóckodás, ebben vastagon benne vannak a játékvezetők. Nézz meg egy Collinas vagy Puhl Sanyis videót, keményen beleálltak a játékosokba, volt is respektjük. Egy Roncit be kéne rakni egy női kézilabda vagy női vízilabda meccsre, sírva rohanna az öltözőbe.
Másik topikban írták, tényleg buzul a világ.
On: Hazard, Marcelo off, Bale kérdéses a klasszikuson, ezt a meccset most várom.
Azt hittem ez mindenkinek egyértelműBarca_10 írta:ami érdekes hogy a lökés a bíró előtt volt, mégsem fújta le, ment tovább az akció. Ha először nem fújja le akkor varral sem kellett volna, ez nem egy nehezen látható szituáció volt.
amúgy azzal vált bohózattá, hogy elkezdte dobálni a piros-sárga kombót, meg a tizi-szabad kérdést se döntötte el.MatyiG írta:Tehát szerinted a mezőnyben egy kétes esetet inkább elengednek azért, mert később lehet gól lesz a kontrából, és visszafújhatják?De pont a VAR miatt mernek meghúzni már ilyeneket a jv-k
Tehát szerinted a mezőnyben egy kétes esetet inkább elengednek azért, mert később lehet gól lesz a kontrából, és visszafújhatják?De pont a VAR miatt mernek meghúzni már ilyeneket a jv-k
Akkor azt hiszem játékvezetőként át kell értékelnem az elmúlt 10 évemetrecrea írta:Az a lökés semmi nem voltaki mást ír, az életében nem járt focipálya közelében
PSg-nek első 20 perce jó volt, utána ki is pukkadtak, és csak helyenként jöttek vissza mezőnyben.miro. írta:Nagyon reg lattam a Realt ennyire jol jatszani.
De ugy unblock ilyen meccset is nagyon reg neztem.
Hozzateszem,a Psgnek eselye nem lesz igy erosebb csapatok ellen,ha ilyen mentalitassal fognak jatszani egyszeruen ledaraljak oket.
köze nem volt a psg-nek a meccshez, erre makkolnak egy ilyen gólt, majd jön a következő.Rivaldo11 írta:Besz@rás, kB két percig fociztak
Kicsit szürreális, fordítva szokott lenniRivaldo11 írta:Besz@rás, kB két percig fociztak
coutinho10 írta:Fuh ember nem attol vagy nagy fan ha mindent beakarsz magyarazni az ellennel vagy tan neked fizetnek ezert? Szanalom kategoria
m4-en?:Dcoutinho10 írta:Azért birom, hogy egyesek ezen is kepesek itt sirni. Pontosan ezert hoztak letre a vart, hogy ilyen esetekben is dontson. Ha valaki keptelen megerteni a szituaciot legalabb halgatna meg az elemzeseket.
akkor jól van akkor, kösz a fejtágítást és a fényt.miro. írta:Mondom,hogy nem erted..
Akkor nezik vissza,amikor eredmenyt befolyasolo szituacio alakulhat ki.