2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen,igen így kell hozzá állni az ügyhöz én is osztom a nézetedetnoname írta:Vieira és Edmilson nagyon jók. Vieira kicsit talán jobb, de ne feledjük el h még meg kéne szoknia a spanyol bajnokságot. Én úgy vagyok a franciával h ha jön, jó, de ha nem akkor sincs gond.
Már megbocsáss Enrique, de baroság, amit írsz.Enrique írta:De nem értem a vezetőket... Minek akarnak még igazolni? Nem elég jó így is a csapat? A védelmet megerősítettük, a támadórészleg is bivaly, a középpályán meg sosem volt gondunk.
Nem azt mondom, hogy nem férne be Vieira, de a lényeg: Hogy ha ide is jönne, nem lennénk előrébb annyival vele, hogy ennyi pénzt és Mottát elpazarolnánk rá... Nem ér meg annyit, nem ezen az igazoláson fog múlni, hogy bejutunk-e a BL-döntőbe.
Szerintem.
Lehet persze! Az Arsenalban amikor játszott fantasztikus volt de a Juvéban nem voltam elájulva tőle! Én is azt mondom jöjjön és majd meglátjuk ,hogy ki a jobb egy biztos vele már verhetetlenek lennénk + még Edmilka is Isten Király lenne!antiimperialista írta:Ugyan már! Vieira lényegesen jobb játékos, mint Edmilson.Asys írta:AHA de Edmilson és Viera közel egy szinten van én kedvelem Mottát is ám ha jönne Viera ő neki mennie kéne annyira nem lennék szomorú csak reménykednék hogy jó helyre kerül!
Ugyan már! Vieira lényegesen jobb játékos, mint Edmilson.Asys írta:AHA de Edmilson és Viera közel egy szinten van én kedvelem Mottát is ám ha jönne Viera ő neki mennie kéne annyira nem lennék szomorú csak reménykednék hogy jó helyre kerül!
nem voltam 1 hétig, nyaraltam és visszaolvasgattam a hsz-okat... ott láttam... de ha nincs gond, akkor sorry!Enrique írta:Ezt te hol olvastad kedves Subi?Subinho írta:Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát... A játékos három esztendöre, három millió eurós fizetésért cserébe fog aláírni a királyi gárdához...
most akkor mi a franc van????????
Mert ez egy oltrái baromság, aláírt már 4 évre hozzánk... HIVATALOSAN bejelentették, nyilatkozott már, Rijkaard is beszélt róla, milyen jó, szóval nem hiszem h ez a hír megállja a helyét...![]()
Zambrotta nyilatkozata
Subinho írta: Ezt vki magyarázza már el nekem, most olvastam:
Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát... A játékos három esztendöre, három millió eurós fizetésért cserébe fog aláírni a királyi gárdához...
Ezt te hol olvastad kedves Subi?Subinho írta:Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát... A játékos három esztendöre, három millió eurós fizetésért cserébe fog aláírni a királyi gárdához...