2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a klub anyagi helyzetéről beszélt itt, és a bérek elszabadulásának. Abba meg igaza van, hogy ha Leo majd egyszer elhagy minket, a büdzsé egy jelentős része fel fog szabadulni. Ettől még a pályán nem lesz jobb a helyzet, de ezt meg ő se írta.gránit írta:Inkább nem minősítelek...DavidBarca írta:Messi befejezi(remélem minél később) akkor egy fokkal jobb lesz.Az csúnya lenne. Bár ha poénból mondtad, akkor OK, bár annak is kicsit erős.
Az egyik fő ok az, amiért 07/08-ban meg sem közelítettük azt amit aztán 08/09-ben ugyanazzal a középpályával - és a keret 90%-ával. Attól még, hogy jó játékosok vannak itt, nem fog a csapat szárnyalni a pályán magától. Nem, nem mondom, hogy FDJ-Arthur vannak azon a szinten mint Xavi és Ini voltak - remélem megközelítik majd azért -, de a stílusuk és a tudásuk bőven jó arra, hogy élvezhető focit lássunk. FDJ a tavalyi, Barcánál papíron összességében jóval gyengébb Ajaxban nyújtott pazar játékot. És ők tudtak szépen játszani annak ellenére, hogy ő volt a mélységi szervezőjük.gránit írta:Nem látni, mitől lenne de Jong "nagyon jó". A probléma meg pont az, hogy nem adottak azok a középpályások, akikkel a régi tiki-takát játszottuk. Erre sem de Jong, sem Arthur nem alkalmas. Ha szerinted igen, akkor szerinted miért nem játszunk olyan tiki-takát, mint Xavival meg Iniestával? Csak nem tán azért, mert de Jong és Arthur nem elég jók ehhez? Ez igencsak önellentmondásos.
A tiki-taka már Tito Vilanovával sem pörgött úgy, mint a csúcsévekben. Ez folyamatosan halványult el az évek során, és nem 2017-ben következett be az armageddon. Az utolsó éveiben már Iniesta sem hozta azt a formát, mint a csúcson, ami természetes, hiszen az idő felette is eljárt, ahogy Messi sem fog már 70 gólt lőni egy szezonban. Sajnos ez nem csak Valverde gyengesége, a tiki-takához bizony olyan játékosok kellenek, olyan formában, akik akkor a Barcelonában játszottak. Visszatérni ahhoz a játékhoz? Szeretném. Csak ahhoz olyan játékosok is kellenek.MatyiG írta:Gránit, azért nem játszunk tikitakat, mert Ernő nem tudja hogyan is kell felépíteni a támadásokat. Ennyire egyszerű.
Arda Turan, húha.DavidBarca írta:Vékony a keret,tényleg nagyon vékony mikor még Turan is elvileg a miénk, a Barcának a legnagyobb a bértömege
Inkább nem minősítelek...DavidBarca írta:Messi befejezi(remélem minél később) akkor egy fokkal jobb lesz.
Nem látni, mitől lenne de Jong "nagyon jó". A probléma meg pont az, hogy nem adottak azok a középpályások, akikkel a régi tiki-takát játszottuk. Erre sem de Jong, sem Arthur nem alkalmas. Ha szerinted igen, akkor szerinted miért nem játszunk olyan tiki-takát, mint Xavival meg Iniestával? Csak nem tán azért, mert de Jong és Arthur nem elég jók ehhez? Ez igencsak önellentmondásos.DavidBarca írta:de Jong nagyon jó ha már végre Busquets helyen játszana még ha visszatérnénk a régi játékunkhoz
Meglátná Xavit, és mondaná hogy" áh, végre megvan a balszélsőnk Neymar pótlására"LG írta:Én is úgy gondolom, hogy azért egyeztettek Valverdével, azt is eltudom képzelni, hogy ő nem akar maradni, és elmondta a vezetőségnek, hogy menne, akár már most, de ha nem találnak megfelelő edzőt, akkor még szezon végéig vállalja a posztot. Így minden érthetőbb és korrektebb lenne.Szerintem ők ezt már lezsírozták, hogy év végén elmegy, és ezért tárgyalnak Xavival.
Mindig is az volt, hogy akkor jelentették be a távozást, mikor már meg volt az utód.
Szóval szerintem valami ilyesmi lehet, de azért humoros lenne, ha hétfőn menne edzést tartani, aztán találkozna Xavival, aki mondaná:
-Ajjaj...neked nem szóltak?
Én is úgy gondolom, hogy azért egyeztettek Valverdével, azt is eltudom képzelni, hogy ő nem akar maradni, és elmondta a vezetőségnek, hogy menne, akár már most, de ha nem találnak megfelelő edzőt, akkor még szezon végéig vállalja a posztot. Így minden érthetőbb és korrektebb lenne.Szerintem ők ezt már lezsírozták, hogy év végén elmegy, és ezért tárgyalnak Xavival.
Mindig is az volt, hogy akkor jelentették be a távozást, mikor már meg volt az utód.
Ez igaz, de attól még hogy kinevezik, átveheti a csapatot a döntő után is.Vakmacska írta:Szerintem ők ezt már lezsírozták, hogy év végén elmegy, és ezért tárgyalnak Xavival.MessiNeymarSuarez írta: Azért a vezetőség sem semmi, folyton veregették Valverde vállát, most meg a hírek szerint el felejtettek neki szólni, hogy új edzőt keresnek
Az gyönyörű lesz ha Valverde ezek után marad amúgy.
Mi lesz akkor ha ennyit tudott úgy, hogy a vezetőség mindig kiállt érte, most meg már a vezetőség sincs vele de folytatja?
Azt meg nem hiszem, hogy lelépne öt nappal a döntő előtt a csapatától. Ő nem ilyen ember.
Ez az azonnali váltás nem tudom honnan jött, ki találta ki, a klubra sosem volt ez jellemző - még Titot sem cserélték le, pedig ő nem tudta ellátni a munkáját.
Kb mint énLa Pulga írta:Ezen a képen nagyon felröhögtem: https://pbs.twimg.com/media/EOB686xVUAA ... ame=medium
![]()
Szerintem ők ezt már lezsírozták, hogy év végén elmegy, és ezért tárgyalnak Xavival.MessiNeymarSuarez írta: Azért a vezetőség sem semmi, folyton veregették Valverde vállát, most meg a hírek szerint el felejtettek neki szólni, hogy új edzőt keresnek
Az gyönyörű lesz ha Valverde ezek után marad amúgy.
Mi lesz akkor ha ennyit tudott úgy, hogy a vezetőség mindig kiállt érte, most meg már a vezetőség sincs vele de folytatja?
Az mondjuk egy másik helyzet, hogy ezek után ha Xavi nem vállalja el, akkor mi lesz, Valverde így folytatja?Robcsyy írta:Ha Xavi nemet mond, remelem Ernő felmond, nagyon megérdemelné a vezetőség.
Szerintem van még egy harmadik is. Például kap még egy lehetőséget, vagy most azonnal váltja valamelyik másodedző a szezon végéig. Sok ilyen példa is van.MessiNeymarSuarez írta:
Ha jól látom, 2 lehetőség van, vagy most Xavi alá ír és akkor Valverde ki lesz rúgva a szezon közben, vagy nemet mond, és akkor nem lesz most edzőváltás(sztem 99% hogy marad Valverde)
..
Ez kicsit "sok" , nem idevaló a pali, mégsem kellene beállítani hüly... nek!La Pulga írta:Ezen a képen nagyon felröhögtem: https://pbs.twimg.com/media/EOB686xVUAA ... ame=medium
![]()
Hasonlóan látom. Nincs olyan erős csapatunk, mint mondjuk a Pep-éra fénykorában, így eredményességben, valamint a játék minőségében sem lehet az a mérce.az a baj csak, h borzasztóan elbeszéltek sokan egymás mellett. aki a keretet gyengének tartja, az általában a kezdőtizenegyről beszél, és azt is a Lucho- és Pep-érához viszonytítja. és igaza is van, azokhoz a kezdőkhöz képest tényleg gyengébb a mostani kezdőnk.
aki meg erősnek tartja a keretet, az pedig a többi mostani topcsapat keretéhez képest nézi, és nekik is igazuk van.
az a baj csak, h borzasztóan elbeszéltek sokan egymás mellett. aki a keretet gyengének tartja, az általában a kezdőtizenegyről beszél, és azt is a Lucho- és Pep-érához viszonytítja. és igaza is van, azokhoz a kezdőkhöz képest tényleg gyengébb a mostani kezdőnk.DavidBarca írta:Gyerekek, nem szeretek leszólni fórumtagokat, de gránit mennyire vakon van az hihetetlen. Vékony a keret,tényleg nagyon vékony mikor még Turan is elvileg a miénk.
plusz a pályán sem csak a technikai tudása és a játékintelligenciája volt megnyugató hatással a csapatra, hanem az is, h megjelent egy vezéregyéniség a pályán. valszeg nem írok újat, de ahhoz, h Xavi posztján eredményes légy, a személyiségnek is a helyén kell lennie. proaktívnak kell lenni, kommunikatívnak, irányítani a népet a pályán, elkérni a társtól a lasztit, ha látod, hogy gondban van, stb.MessiNeymarSuarez írta: NovaProspekt: Igen, mellette a pályán is fontos volt. Mekkora volt a kontraszt a 2015-ös szezon után 2016-ban, amikor a második félidőben nem Xavi jött be lassítani a játékot, stabilitást adni, hanem Arda Turan![]()
Azóta is sokszor hiányzik egy olyan ember a pályáról, ahányszor bejött, megnyugtatta a csapatot a játékával, és neki bátran oda lehetett adni a labdát, mert megtartotta..
MQuCsabi írta:De azt elfelejtitek, h9gy Pepnel az a keret fiatal volt, hiaba jatszott egyutt Xavival, In8vel, ok akkor ifik voltak.
Most Xavi egy kioregedo csapathoz jonne, akikkel mellesleg 10 evet egyutt jatszott. Semmi haszna nem lenne a csapat szamara. Nekunk persze igen, mert biztosan szep jatekot hozna a csapathoz.