Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Roma elleni kudarc valóban csúnya égés volt. De a Liverpool ellen inkább az eslő meccsen teljesített erőn felül a csapat, és az ellen a Pool ellen össszességében 1 góllal alulmaradni szvsz nem volt szégyen. Spanyolországban magabiztosan dominált a csapat, a Klasszikusokon is nagyon szép eredmények jöttek. Utóbbiakat azóta sorba bukjuk.
Ő és az akkori klubvezetés kezdte a szöget verni elsőként a koporsóba.
LG írta: ↑2021.12.12. 18:25:41Szerintem lassan ideje lenne, hogy megkövessük őt. A hanyatlás már az ő kezei alatt megindult (sőt, igazából már LE utolsó szezonjában) De ő volt az, aki még szinten tudta tartani a csapatot, és az ő távozása után nagyon látványosan felgyorsult a hanyatlás. A BL-zakók csúnyák voltak, de két meccset tekintve mégis partiban voltunk. A Roma meg a Pool ellen is 1 gólon múlott. Előtte Luchoval 3 volt közte, Setiénnél 6, Koemannál 3, most meg Benfica 3, a Bayern két meccsen 6 góllal volt jobb nálunk.
Ráadásul a pocsék igazolásokat, amelyeknek komoly szerepe volt a gazdasági összeomlásban, nem ő kérte.
A gyenge játékért elő lehet venni. De legalább nála volt eredmények, azóta se játék, se eremény. Igazából ő volt az, aki felismerte ennek a csapatnak a korlátait, és próbálkozott egy más iránnyal, ami még 2 szezonon keresztül a top csapatok között tudta tartani a Barcát.
Vannak olyan szurkolók is akik elsősorban nem csak az eredmények miatt nézik a mérkőzéseket, számukra ez a korszak teljesen élvezhetetlen volt.LG írta: ↑2021.12.12. 18:25:41Szerintem lassan ideje lenne, hogy megkövessük őt. A hanyatlás már az ő kezei alatt megindult (sőt, igazából már LE utolsó szezonjában) De ő volt az, aki még szinten tudta tartani a csapatot, és az ő távozása után nagyon látványosan felgyorsult a hanyatlás. A BL-zakók csúnyák voltak, de két meccset tekintve mégis partiban voltunk. A Roma meg a Pool ellen is 1 gólon múlott. Előtte Luchoval 3 volt közte, Setiénnél 6, Koemannál 3, most meg Benfica 3, a Bayern két meccsen 6 góllal volt jobb nálunk.
Ráadásul a pocsék igazolásokat, amelyeknek komoly szerepe volt a gazdasági összeomlásban, nem ő kérte.
A gyenge játékért elő lehet venni. De legalább nála volt eredmények, azóta se játék, se eremény. Igazából ő volt az, aki felismerte ennek a csapatnak a korlátait, és próbálkozott egy más iránnyal, ami még 2 szezonon keresztül a top csapatok között tudta tartani a Barcát.
Tömören és lényegretötően fogalmaztál. Lucho vége már szétcsúszó volt, de azóta nincs edzőnk. Párizsi buktából még visszajöttünk, de a következő körben jött Torino, Valverdének Roma.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.11. 12:38:40Ha jön egy új edző, nincs más kérésem csak hogy merjen változtatni és ne Guardiola foci 2.0-t akarjon kihozni mert az nem fog menni, az egy 4 éven át tartó földönkívüli csoda volt, megismételhetetlen karekterekkel, megismételhetetlen kaliberű játékosokkal.
Ráadásul a foci is változott azóta, már a legtöbb kiscsapat is profi szinten tudja azt játszani mint anno az Inter-Chelsea kettős.
Pontosítok:
Nem hiszem. Te meg saját magaddal cseszel ki ezzel a folyamatos múltba révedéssel.
Attól függ, mi a cél. Hogy a mostaninál sikeresebbek legyenek, ahhoz szerintem is elég lehetne. Hogy visszavezesse a MU-t az európai elitbe, ahhoz viszont Klopp, Pep szintű edző kéne, és nekik is csak úgy sikerülhetne, ha szabad kezet kapnának takarításra és igazolásokra, na meg időt, mert 2 nyári átigazolási szezon minimum kéne, hogy egy olyan keret összejöjjön, amivel lehet valamit kezdeni.Initom írta:Oda alkalmas is lenne talánMQuCsabi írta:Ole után mehet a MU-ba, egy jó stabil játékot összerakni.
Oda alkalmas is lenne talánMQuCsabi írta:Ole után mehet a MU-ba, egy jó stabil játékot összerakni.
Szerintem jó döntés volt leváltani, bármi is volt az oka, tavaly neki kellett volna magától felállni. Másfél év alatt nem tudod semmi előrelépését tenni. A mérlege nem rossz sőt még jó is, de az eredményei siralmasak.vidra írta:Lehetségesnek tartom, hogy az arabok irányába ez a bemondás is hozzájárult a leváltásához. Nem tudom, hogy nem mondott-e még valami erősebbet is, amit nem idéztek.
https://www.eurobarca.hu/hirek/sajtotaj ... oztes-van/" target="_blank
Érdemes megnézni a Rakutennek a Meccsnap című sorozatát, sok kulisszatitokba beláthatnak a nézők. Pl a meccsek alapján én is azt hittem hogy bent ül az öltözőben és néz ki a fejéből, de látszott hogy próbálkozik megértetni a srácokkal a dolgokat.NovaProspekt írta:ahogy a játékosok elköszöntek tőle, meg ahogy ő maga is könnyek között búcsúzott el, mutatja, h tényleg csípték egymást a csapattal. érdekes, h döntő pillanatokban ennek ellenére nem akartak menni érte a játékosaink.
talán tényleg túl nagy haverré vált. valószínűleg magánemberként nem az a sótlan arc, akit a sajtótájékoztatókon megismertünk.